.

понедељак, 13. јун 2011.

Erotske price sa zivotinjama


U lov moja kći i njezine dvije muške prijatelje seksa na CCTV kamerom otišao sam greškom u svojoj spavaćoj sobi, a njen mi je reći da je znala da je tamo i da me pita kako sada napraviti film od njih nisam mogla čekati za nju reći kada.
Bio sam sjedio na mom računalu samo dva sata karanje sa zivotinjama doba kada Kirsty i njezin kolega Grahan & Dave okrenuo je došao na to mi je i rekao da se kamera zapalila tata želimo vam da taj film, ali mi ne treba reći dva puta da mogu vam reći samo da vide moju kćer gola opet s tom vrlo gust grm dlaka između nogu nisam mogla čekati.
Ja grabed video kamera i gore smo išli, Kirsty se okrenuo i rekao mi je spreman s klimanje Kirsty okrenuo Graham i poljubio ga Dave ne želi biti izostavljen je krug iza nje i stavite ruke između zene se jebu sa zivotinjama  onda i počeo da miluje grudi s tim Kirsty počeo davati soft stenjati i donio joj je ruke dolje i postavi ih na Grahams bum ga vuče k njoj.
Da biste izrezali kratke priče u roku od 15 minuta dva dječaka su goli Grahama debljine debla log penis bio je potpuno tvrda i spreman za akciju i Daves dugi penis nije bio daleko iza.
Kirsty kao i prije im je naredio da gledati kao što je učinio ples dok ona prugasta off samo ostavljajući joj na nickers.
ja sam do sada imao bijesan na teško, ali nije mogao učiniti ništa o tome kako sam htjela da gledaju film i što se događa.
Kirsty je rekao Graham ležati na krevetu koji je učinio, a ona je onda sjedio preko puta njega prsa okrenut, preselio sam krug tako da sam sada bio brušenje iza nje i dobio izbliza pucao joj se kreće prema dolje i dizanje joj samo gore ona dosegla dolje između zatim i zgrabi svoje throbing penis koji nije mogla dobiti prstima krug kao što je tako gusta, ja zumirana u još bliže kao ona stavlja glavu Grahams penis u njezinu Fanny razrez i brz pokret malo ona ju je pronašao rupu i Savjet njegov penis skliznuo u nju, Kirsty pustiti i dobio sam veliku pucao od Grahams penis počinje podijeliti moju kćer Fanny otvoriti 2inch po inču ga skliznula joj je uzeo ovu f ** kralj veliki penis bez bilo kakvih problema s iz bilo kojeg forplay ona je tek počeo voziti ga i uskoro svaki centimetar  erotski filmovi sa zivotinjama  sada u njoj punjenje joj u potpunosti.
Nakon nekoliko minuta Dave je rekao da me može li dobiti taj fotoaparat iz način na koji želim da mi ide pa sam se preselila u aloue Dave na krevet jer je dobio hehind Kirsty gura joj pa je savijen prema naprijed joj dupe je sada u potpunosti u prikazu , Dave je dobio neki peder sok na prste i rubed u Kirsty je dupe gura svoje prste u njoj, na to ona povika: "O" moj bog je odgovor pozitivan, Dave provedeno na dobiti više i više Fanny sok i stavljanje u i oko nje, zatim on je dobio izbliza i stavio dugu 8 inch penis kao što sam sada mogao vidjeti da je iz ovog izbliza, a ne samo preko CCTV kamera kao zadnji put.Ponovno sam uvećanu kao Dave stavio penis protiv nje rupu i počeo gurati.
Glavi samo poped u nju i opet ona screemed ne boli, ali Radost i bez zagrijavanja Dave samo zabode mu penis cijeli put u nju od vrha do dna jednog hard duboko potisak, Kirsty je vičući Da Da me jebati Fuck me hard ove dvije Dječak nije potrebno reći dvaput, Oba zabili joj puno i teško.
Nakon što sam je uzeo zatvoriti gore i snimke od njih jebanje na taj način sam Sood leđa, a ja pokušao premjestiti moj hard penis koji je bio traped u moje traperice, Kirsty vidio moje i laught dobio teško na tata, rekla je ona, što je, dovraga radite mislim gledajući vas uzimajući jebeno sam rekao.
To je sada vrijeme za njih da promjene mjesta, a znao sam Kirsty bi Daves dugo penis joj dobro podmazan maca ali ja sam htjela da ona magarca otvoriti uzeti Grahams ja kurac još uvijek ne mogu vjerovati ona mogla poduzeti da penis.
Sjela je na Dave i to je sve što sam znao da će Gaham nije jebacina sa zivotinjama isto što i Dave gurnuo joj naprijed što joj dupe spreman da ga uzeti, ali kao Dave je otvorila joj se Graham ne zamaram sa svojim prstima je upravo stavio sliky mokro pijetao koji je bio prekriven moja kćer sperma u magarca i postao je guranje u jednom agaain moja kćer screemed van ali opet na iznimno zadovoljstvo što je ovaj čudovišta penis skliznuli u njoj punjenje joj puna, Graham izjavio je da slam u njoj Dave počeo ramming u nju .
Kirsty je cumming i opet sam dobio neke velike snimke joj sperma ponestaje joj peder pored Daves penis kao da je ispunjena njom.
Graham tada prekinuti, a ležao je na krevetu Kirsty izbrisala njegov penis čist onda ga je uzeo u usta kao Dave dobio iza nje i počeo zajebavati joj u doggy stilu.
Graham viknuo je on dolazi i ispunjen Kirstys usta  zivotinje jebu zene  njegova sperma Kirsty je pila dolje, ali ne prije nego što se pretvara u kameru i otvaranje usta pokazati da pun kuraž,
Ona je rekla u kameru "O" Želim još jedan penis za sisanje na Pogledao sam Dave, ali on je rekao ne ja sam vlasništvo velik vrijeme ovdje,
Kirsty reachout van uzeo kameru od mene i dao Graham i rekli mu Držite snimanje i onda je izvukla me drži blizu sebe s jedne strane, dok poništiti moje zujanje i ostavljajući moje rock hard penis iz skučenom prostoru u moje traperice.
Ona je samo zgrabi ga i pogledala ga onda s iz daljnjeg riječi stavio u usta, ona osjećala tako krvav dobro sam Zatvorio sam oči i neka moja kćer sisati moj kurac moj osjećaj stida što smo radili. Dave sada viknuo cumming Kirsty je stavio ruke na nju i sa jedne strane, teško je zadnji potisak i povlačenjem zivotinje jebu zene  njezina leđa na njegov penis je zaobljena leđa kako bi provjerili da je kao daleko u nju kao što bi mogao biti on napuni joj puna njegova sperma, četiri ili pet većinu thrusts od Kirstys usta na moj penis mi je punjenje joj usta moja sperma također.
Kirsty je pokazala kamera opet prije pijenja dolje.
Kirsty truned sa mnom kada su stekli odjeven i imao sam stavio svoj kurac daleko da je ono što je ona učinila je hvala vam za dopuštajući joj živi iz njezine mašte ona nikad ne bi me pustiti da zajebavati joj kao da bi bilo potpuno u krivu, ali ona bi galdly dajte mi posao udarac kada smo ikada učinio to ponovno kao uzeti yo.
Sve što sam mogao odgovoriti je roll on sljedeći put.

Нема коментара:

Постави коментар