.

четвртак, 10. јануар 2013.

Lose i Dobre Devojke

Dobre devojke, one idu u raj bas sve - lose devojke idu kud god zazele!!!! 

2 коментара:

  1. Hej, da pogodim da drkas? I to redovno, heheh! :) Na sajtu < < DRKANJE KURCA > > smo objavili vrele erotske price o grupnom drku, slike i pornice drkanja pa, slobodno dodji da ih vidis. A ako te je smorilo da ga drkas sam, mozes na istoj toj stranici da se prijavis za drk u drustvu.

    Volis oralni seks kao svaki muskarac? Na sajtu < < PUSENJE KURCA > > mozes da citas ispovesti strejt sportista o tome kako im je bio vrhunski ispusen kurac. Ako bi i tebi prijalo da ti se lepo izdudla, ima opcija da se tamo i ti prijavis pa da ti kara prska od srece a da ne moras da zamaras desnicu k'o inace.

    A ako si zeljan dobrog seksa... Na sajtu < < JEBANJE U GUZU > > imamo pornjavu, seksi price i golisave slike karanja koje ce ti podici... pritisak (i jos ponesto), a ako bi da ga uturis od pozadi uzivo, mozes tamo i da se prijavis pa da pojebes uzivo k'o pravi jebac.

    Za gejeve postoji sajt < < NAJBOLJE EROTSKE GAY PRICE > > na koji mogu da posalju svoje vrele dozivljaje ili mastanja, tamo je mejl pa procunjajte i naci cete ga. Zatim objavite svoj tekst. Potpuno besplatno, i anonimno - ako tako zelite.

    ОдговориИзбриши
  2. Cao, sad bas gledam slike, bi li dosla kod mene da se igramo. Sam sam u kuci 2 deo. 0637200970.moj broj 062252704 Viber

    ОдговориИзбриши