.

четвртак, 07. април 2011.

Pornic jebacina

na ide na liniju kako bi pronašli sebe nekoga zaustaviti taj svrbež od želje da je počeo širiti
između njezine noge. Ona govori o jednom njegova potreba da bude ljut na to biti degradirane i razvratan. Ona govori o njegovu drugu potrebu da se veže i napravio jesti govno od magarca. Ona govori o njegovu drugu požuda za lizanje četiri inčni štikle da je ona posljednja nosila. Ona govori da se još o njegovoj želji za nju zore remen na njemu i jebati u dupe. Ona uvijek čini obećanja onima ona zna da nikada neće susresti izbliza.
Ona stalno je u potrazi za nekoga žele ispuniti joj trebati koliko god ona želi  jebacina sa konjem da njih popuniti. Ona odlučuje ona će sama užitak živjeti na Adult FriendFinder s njom vibrator (njezin dečko ljubičasta) i vidjeti ako ima netko tamo tko će joj pomoći naći daleko da istina da je šuga koja postaje Slow Burn. Ona zna da ljudi govori da tamo imaju potrebe i potiče baš ona kao iako su im možda biti differant. Ona pokušava čast sve njihove zahtjeve. Ona govori da oni koji joj žele staviti joj bradavice u usta i sisati. jebacina sa psima Ona govori da oni koji žele da joj gurati joj vibrator joj magarca. Ona govori da oni koji žele da joj gledati ih masterbate. Ona govori da oni koji ispunjavaju tanjura sa svojim sperma i licks off.Ona govori da oni koji žele da joj ljutiti na cam. Ona ne nalazi jedna tamo ugasiti vatru u njoj. Popis ide na i zahtjeva da im se napune fetish.She rado obavlja sve što je tražio od nje od strane mladih, ali ako su stariji od nje ona uglavnom ih ignoriraju. To je vatra u njoj još uvijek gori.
Ona ide s njom yahoo i pronalazi zahtjev iz 21-godišnji danski momak. On želi biti dodan u svoj popis. Ona misli da pakao on će biti poput drugih. On samo će htjeti gledati joj igrati sa sebe kako je njegov penis udara. Ona misli o svojoj dobi, a udaljenost između njihovih zemalja, a ona misli da ono što je, dovraga, možda će barem biti spreman kada ne postoji nitko drugi za razgovor. Dani prolaze bez riječi od njega i onda jedno jutro u 3:00. Njezina računalo prstenje i danski tip je na drugom kraju.
Prva stvar koju on kaže da je "Bitch, ti si sada moj rob, a vi ćete učiniti kao što sam vam reći, ili možemo završiti ovaj razgovor i da će me izbrisati iz svog yahoo." Ona misli o tome. Slave hmmmm. Ona je zaintrigirala. Ona se pita kakav rob ona može biti ovdje na internetu. Ona zna da sve što on govori njoj da to ona će morati učiniti sama na njegove naredbe. Ona se pita "koliko štete sam spreman da nanese na sebe." Ona misli da njegov glas prokleto je vruće. To je duboka i seksi sa nagovještaj naglasak. Ona odluči da se igraju, ništa da se preko vatra koja neće prestati. On joj kaže da se na nju cam, tako da on može vidjeti nju. Sa zivotinjama pornic
On kaže: "Bitch Jeste li spremni za igru." Ona kaže "da". On kaže: "da ono." On kaže: "od sada ćete mi adresu kao majstor ili ne na sve." Ona giggles. On slams njegov stol šakom i puše u zviždaljku i glasno firecely kaže: "Ne giggles, kurva. Tko ti je dao dozvolu za smijati. On kaže kako nema tko sam ja" Ona demurly kaže "ti si moj gospodar i ja ću učiniti kao što ste redu." On kaže "da je dobra djevojka moj mali cum drolja. Učite dobro."On joj kaže da skine majicu i traperice joj stoje i tamo, tako da on može gledati u nju. Ona stoji u sredini svoje spavaće sobe u njezine crne grudnjak i gaćice. On je tada joj govori da bi joj vibrator.
Ona je mišljenja još jedan veliki tko želi gledati mi zadovoljstvo sebe stavljajući ovu stvar u mom maca. Ona počinje raditi. On kaže: "Drži se tamo drolja nitko vam je rekao da stavi da postoji. Za to želim da se taj vibrator i šamar vaše masnoće tits s njom. Ako je zvuk nije dovoljno glasno i da ne cviljenje dovoljno ćete to učiniti opet i opet dok ne mislim da je dovoljno. " Ona kaže "da master" i šantavo počinje pogoditi njezine desne dojke s njom kao što je rekao. On slams njegovu stolu opet. On viče "pička kuja, rekao sam vam da slap teško. Koji kurac je to? Za to će vam dati sebe 5 swats na svakoj grudi i želim je čuti da cvili i cviljenje ili Odlazim." Ona je tako očarala svojim glasom da ne razmišljam o ide off line ona je samo želi toliko da ga molim, jer ona je početak da biste dobili stvarno mokri od njegova gnjeva. Ona ih udari teže sa vibrator, tako teško da možete čuti svakog cmok tup zvuk svaki put kad se glasno čini kontakt s njom kožu. Ona vapi svaki put u boli i užitka.
Ona je uhvaćen u njegovu glasu cooing kako je ona dobra sperma rob za ugodan magistarski ovaj način. Ona sluša njegov glas kao on broji od koliko je puta ona je bashed joj tits. Njezina tits su žeže i na početku da se crvene od kazne ona je nanoseći sebi. Njezina vagina je uzimajući vlažnija od zvuk njegova glasa i od boli što se događa s njom. Ona počinje trljati njezine noge zajedno pokušavaju satify želju da se s početkom u plamen. Naređuje joj da podigne njezine noge tako da jednom nogom je zasađena na tlu, a druga na njezinu krevetu. On je tada joj govori da širi joj maca usne. Ona opet misli da je idući u reći mene kako staviti da vibrator u. Ona poseže za to. On počinje da se smije na nju. On kaže: "Bitch ste kao kurva. Nisam vam reći da odaberete da gore". On počinje njezin sarkastičan sa svojim smijeh još više. On kaže za što ja želim da šamar vašeg maca s njom. Ona počinje mu reći da će boljeti da ona ne može to učiniti. On slams njegov stol opet i poviče: "Cum rob ćete učiniti kao što sam rekao".
Ona je željno počinje raditi što on kaže. Sve je čuti da seksi glas umirujuće cooing opet.Ona mrzi čuti njezini gospodari gnjev. Ona želi samo čuti tonove ljubavi izražavajući svoju radost da je ona dobra cum drolja, da je ona dobra djevojka. Ona ne misli pitati koliko puta on želi da joj se zabio joj maca je tek počinje da se koncentriraju na izradu svaki slap sa vibrator hit svoj trag na njoj raste engorged masti klitoris. Ona je sve vlažnija i toplija uz svaki slap. Ona je zatvara oči i uživa ubod koji počinje pronaći svoj put u nju bokove. On je cooing u njoj uho govoreći joj ona je dobra cum drolja On je u potrazi u lice i on zna da je o tome da se sperma i naloge joj da se zaustavi.
On kaže joj da se okrene, tako da joj dupe je pred kamerom. 

Нема коментара:

Постави коментар