.

понедељак, 11. април 2011.

Volim starije zene


Jutros sam imao zove Lisa, moj najbolji prijatelj.
Lisa odgovori: "Bok!"
"Bok, Gal."
"Pa, što do danas s starac otišao na more za tjedan dana?"
"Shit Ja sam o da katastrofa ovdje." starije zene volim Sam uzdahnuo malo.
"Što se događa?" Nasmijala se.
"Oh! Jutros sam bio čišćenje vanjska strana starije gole zene  neki ukočeni smo nagomilanih tijekom godina i trebam da bi ih na rubnik za sutra smeće dečki. "
"Ništa nije u redu s to je to?"
"Oh! Ne! No, može li i JC doći da mi pomogne ih na rubnik? "
"Oh! Sharon, žao mi je, ali moram ići na konferenciju u centru grada danas. Znam da ne mogu to napraviti. "Ona pokriva pisak i čuo sam neke riječi promrmljala onda je došao natrag i rekao:" JC, rekao je on mogao doći i pomoći. "
"Oh, Lisa, hvala JC za mene. Kada se on može doći? "
"Oko sat vremena. OK? "
"To bi bilo divno. Vidimo se dečki kasnije, i hvala opet. "
Došao je na moja vrata s osmijehom na licu i nježno me zagrlila.
"Bok, Gal!" Što želiš da učinim? "On je oduševljeno gledao po sobi.
"Oh! Kutije! Oni su ovdje. "Krenuo sam za garažu prateći moj mali bustled obliku uporište za njega cijeniti. Bio sam dobar u tom i volio gledati muškarci. On je slijedio rado.
On je započeo povlačeći ih na rubnik, a sve tri od njih, i starije gole zene  nije trebalo puno vremena uopće.Kada se posljednji okvir bio pohranjen na cesti, pogledao sam ga i nasmijala,
"Oh! Hvala JC. Nisam mogao učiniti da sam za sigurno. "
"Nema problema na sve. Nisam imao ništa učiniti danas ionako s Lisa otišao s njom sastanak i sve. "
"Hvala toliko!" Širok osmijeh natrag na njega. Pogledao je intimno natrag na mene. Vidio sam nešto što nikad nisam vidio u JC lice prije.
"Hummm!" Misao ", on ima više na pameti nego moj kreće kutije?"
"Želite li nešto popiti? Mogu nas miješati se, ako baš želite? ", Rekao sam tiho.
"Oh! To bi bilo dobro. Ja sam slobodan kao vjetar danas. "
Uzeo sam njegovu ruku i krenuli smo unutra na pećinu moje kuće. JC sjeo na velikom kauču kao što sam okrenuo bar u leđa den.
"Što je Vaše zadovoljstvo?" Pitao sam i okrenuo ga.
"Wellll?" Njegov glas vrsta vučena off dok je gledao u mene, "Oh! Vi ne želite znati. "
"Zašto ne?" Pitao sam gledajući ga pažljivo.
Smijao se, "piće će biti ok za sada."
"A što onda?" Nasmijao sam se natrag.
Pogledao sam ga pažljivo sada preko ruba moje martini čašu. "Možda ja ne znam što je imao na umu i to sigurno nije bio piti. Ja vrsta osjećali slobodnima u znajući što je htio i da možda i ja htjela istu stvar.
On je dobio s kauča i krenuo prema meni, staviti svoje ruke oko mog struka, izvukao me blizu njega i mene poljubio nježno. Ja uzdahnuo kad su nam usta i razdijeliše moju glavu ostao natrag u ljubljenja položaju,
"Ohhhh!" Ja dahnu kao što sam zaokružio svoje ruke oko ramena opet, trgnu glavu na moje ponovno i poljubio ga opet.
"Vi, previše? Huh? "On je u pitanje kada našim usnama rastali.
"Oh! Yeah! Me too. "
Ja predao mu piti iz counter, okrenuo i krenuo natrag u krevet, sada njišu moj žuriti oblika pikavac pred njim, zna on definitivno bio obličje.
Kao JC i ja natrag sub sipping pića naše, naše su se oči susrele. Imali smo poznati jedni druge za dugo vremena, osjetio sam da je žudio za mnom za vrlo dugo vremensko razdoblje. Imao sam misli o njemu ponekad, ali sada je to istinito. Sam ga osjećao kao što je učinio.
Kao što naše oči susreo čvrsto i postojano, sam postao mekši na način na koji sam razgovarao s njim, sam uzdahnuo jednom u neko vrijeme, a nakon nekoliko minuta, on mi je clutched da ga kao što sam srušila u naručje s jednom unaprijed, bez oklijevanja na bilo koji od naših dijelova. Ljubljenje duboko i čeznutljivo. Usta otvorena, njegove ruke me dira na vrhu moje gaćice, pretraživanje, osjećaj za moj seksualni.
Ležala sam natrag na krilu s moje glave položaju za njega da me poljubi. On je to učinio poljubi me dugo i duboko, osjetio sam njegov snažan ruku klizanje preko moga stana trbuh, skliznuti u otvorenje moje komotnu gaćice i ići iznutra nježno. Fingers sondiranje preko moje gaćice, sve do prepone, prstima preko mog razrez, sječa, dira, što me vrlo svjesni njegove jake ruke na moj klitoris.
"Ah! Ti si tako mokro, Sharon. Da li da se osjećate dobro? "
"Nemate pojma kako je dobar." Sam uzdahnuo.
Tada sam osjetio njegovu ruku dolazi iz moje gaćice, elastična naći bend moje gaćice i klizanja unutar njih. Unutra moj krzneni stidne krpa sada, klizanje u mokrim razrez, preko kaljenja klitoris, a zatim prema dolje više, onda natrag gore.
"Bog!" Ja uskliknuo osjećaj strasti porast u moje vagine, moj trbuh drhti malo iz svoje dodir. Sve više i više je zadovoljstvo moje seks sa svojim prstima, a ponekad ulazi u otvor spilje s nekoliko prstiju. Moja bedra porasla na susret ruku, leđa i onda dolje natrag na sjedalo od kauč. Natrag opet osjećaj prstima masirati me pažljivo i nježno.
Sam teže disao osjećaj grb dolazi iznutra, znao sam da je tamo, diže polako, ali sigurno dobiva na intenzitetu. Mi poljubi opet, dugo mokri poljubac. Orgazam je dolazio k meni, trbuh drhti pod njegovim dodirom, veći sada. Nije bilo drži leđa sada.
"Oh!" Povikao sam glasno kao moje vagine potrese u više navrata oko njegove ugrađene prste. Potisak nakon potisak on mi je zadovoljstvo što sam eksplodirao oko svoje prste.Još uvijek shuddering pod njegovim rukama sam uzdahnuo,
"Let's ići dobiti udoban, JC." Prošaptala sam.
Sam ustao iz svoje krilo i počeo unbuckling gaćama dok je stajao u ispred mene, njegov penis ispupčen ispred svoje gaćice.
"Nije ovdje!" Ja whimpered, "nije ovdje!" Erotika Subotica
Ustao sam, on mi je uzeo u naručje, guranje njegov hard penis u moj će bedra, a onda me slijedio do moje sobe hodnikom. Ispuštajući moj odjeću u hrpi na podu pored kreveta zene starije  king size moj suprug i ja dijeliti, ja nazad izdvajali pokriva izlažu boje plahte ispod i ležao sam natrag na krevet gledajući ga ukloniti svoju odjeću, ja otvorio moje noge moje izlaganje mokro žele cvijet, onda je valjani u pored mene.
Sam shvatio i clutched njegova sada izdužena i lupanje penisa, on je dirao moje krzneni krpa, moje noge otvoreno da primi njegov napredak i on je našao s jednim potiskom.Fingers natrag unutra, to masiranje opet, mi donijeti odmah natrag gore.
"Ahhhh!" Ja shuddered osjećaj prst masaža moje mokro i spremni razrez. Tako je počelo -
"Ohhh! JC! JC! Da! "Osjećao sam radost porast čak i veći u moj trbuh i bedra.
To je progutao u najvećoj mjeri moga spola. Unutrašnjost moje vagine osjećaj je bio osjetljiv i obasjano, ona je postala vrlo svjestan trebaju biti popunjena. On je izvukao prste iz moje mokro, stavite ih u usta dok sam gledao ga lizati moje sokove. Okrenuo se i čučnuo među moje noge široko rasprostranjena gledajući moje dlakave nasipom. JC's penis je bio tamo, on je unaprijeđen na brežuljak polako, pravo na kršenje sada, agonizingly čeka, spremni, voljni, pozicioniran, i spremna. Shvatio sam da nije bio idući u biti dugotrajan stvar. Znao sam što će se dogoditi i oduševljeno u njoj rado.
"Baby!" On je šapnuo u moje uho, "Oni neće propustiti ovaj komad će oni?"
"Bog! Nadam se da ne! Give It To Me! Ja sam spreman, baby! "" Ja uzdahnuo znajući da dolazi iznutra sada.
"Ahhh! Sharon! Ohhhh! Osjetite? "šapnuo u moje uho i poljubila moj vrat ponovno.
Nagnuo se naprijed neki kao što sam je uzeo njegov penis i skliznula u krunu i duž moje mokro razrez. Vidio sam mokro na glavu i sam gledao dok je gledao pažljivo i strasno me
Sam režirao njegov penis u otvaranju, ostavio tamo, i maknuti ruke leđa iznad moje glave na jastuku, potpuno otvaranje i podnošenje svojim napredak. JC ležao na vrhu mene i onda je bio sigurno smješten pokriva moje nag tijelo sa svojim jaku mišićnu rasutih leži između mojih vedra grudi. Moje noge širom otvoren da prizna svoje vitko bedra sendviču između njih. Njegov penis sondiranje neograničeno unutar moje stidne dlake nasip i osjećao sam se znatno gust masa mu seks sažimanje moj seksualni vrlo soothingly.Nisam pomak u strahu bih izbjeći njegove strastvene potrage.
Nude zaključana intimno zajedno u mom krevetu, osjećaj glavu tako blizu moje otvaranja vagine, jedva sam mogao vjerovati što se događa. Ležala sam tu moje ruke iznad moje glave, otvorena za njega. Osjetio sam njegovu ruku ići dolje s obje strane moje drhti strana polako, rukama onda cupped moja bedra čvrsto, to je to bio - ja to znao!
JC uzburkao bedara lagano repozicioniranje njegov hard penis uz moju vlažnu razrez.Njegova glava blizu mina na jastuku, osjetio sam ga nježno poljubi mi vrat i promrmljati,
"Oh! Da, Sharon. To se osjeća tako dobro. "
Sam uzdahnuo neki i šapnuo,
"Oh! JC. Yeah! "Tada sam se polako podiže mojih bedara sve do svoje kvrge kao što sam osjetio njegovu krutost pokraj moje lupanje seks.
On se povlači iz usta moj vrat, povišen njegov gornji dio tijela od mene i osjećao sam se svojim toplim usnama zaokružiti moj hard bradavicu i nježno sisanje. Tresu vrhovne žarom streamed sve na putu kroz moje tijelo. Moj seks opet quivered - opet - opet - O Bože opet! Trbuh tijesan i sam pustio opet s uvijanje lupanje orgazam.
"Isus!" Ja sam trčao kao uzdahnuo moje prste kroz njegovu dugu kosu i preko leđa, nježno ga masirati.
JC povišen glavu gore moje usne i poljubila me ikad tako contemplatively, otvarajući usta na okus moj unutarnji ustima svojim jezikom. On povlači iz našeg poljubac i gleda dolje u moj široko otvorenim očima.
"Oh! Ti si tako meka i spremni. "On šapuće mi.
Sve što sam mogao učiniti bila je osmijeh na njega, repozicioniranje moj hips prema njemu opet. On je slijedio moj pokret i zabode mu kukove prema me opet. Osjetio sam njegov penis nepopustljiv naletjeti na moj seksualni i poslao ga podrhtavanje još jednom do moje glave. Moja vagina je bio pun do bujaju strasti. Bilo je to kao otvoreni cvijet spremno da se oplođena njegov post.
Njegovi izrazi za vrijeme vođenja ljubavi uzbuđuju moj privatni jezgre. Ležala sam i podložni su svoja djela. Ležala sam ruke prema natrag preko moje glave na jastuk i glasno uzdahnuo. Moje tijelo drhti nekontrolirano.
Sam uzdahnuo glasno kao što je on opet poljubi mi vrat i poticati njegov penis krut opet u moje stidne runo. Osjetljiv intenzivne summitu skrivene nježno u Splitu, to uklopiti u mjestu direktno sa moj klitoris lupanje bez sažaljenja, jer sjedinjuje s glave njegov penis glavu. Njegov prsima guraju između mojih grudi, prsa kosu škakljanje malo koliko je prešao preko mene disquietly.
"JC OH JC!"
"Sharon!"
On je utjecala moja bedra do njegov penis i imao sam osjećaj njegov penis glave kao što je odvojeno rascjep u moje vagine, slip djelomično iznutra, a ja sam ga prihvatila iznutra rado. Klinast čvrsto unutar blokiran ulaz privremeno, sam otvorio šire.
"Ah beba! To je tako dobra! "On dahnu, osjećajući svoju tvrtku penis budi strasti u granicama moje mokro dijafragma, nazad prema dolje onda natrag gore polako. To potiče se nalazi moj klitoris da nabubri još više jer skliznuo nježno cijelom svojom dužinom generiranja grčeva savršen senzacija po svojoj iznimnoj duljini.
"Želite li još?" Dahne u moje uho, dahtanje za zrak.
"Oh! Yeah! "Ja uzdahnuo.
On je pokrivena usta i sa svojom sam osjetio njegov penis ući dublje.
"Dublji?" On je pitao, njegove usne u blizini rudnika.
"Ohhh!" Ja okoćeno osjećaj da ide dublje.
"Više beba?" JC je disanje teže.
"Još! Sve to, molim te! "Ja whined, onda sam osjetio njega zabode sigurno sve do balčaka, svoje pubične regije sastanak mina i njegovim testisima ošamario moje donjeg dijela prepone kao moje vagine je skriveno u cijelosti iznutra.
"Ima, dušo. Osjeti da? "Njegova ruka kruži mojih bedara, nježno skliznuo oko dna, i osjećao sam prste sondiranje gdje mu je penis duboko povezani unutar moje vagine. On je bio osjećaj mokrog sokova teče od onda nježno nacrtao krug oko svoje osovine u moje vagine. Bio sam iz moje svijesti o tada.
"Oh! Bog! Yeah! "Ja whined kako se povukao malo zatim ga natrag u slammed s viraj da pokopan moja stražnjica u madrac svoje prste još uvijek drži van zatvoren dijelova.Osjećao ispupčen moje proreza kao njegov alat masirala me dublje i brže.
"Bog osuditi." Uzdahnuo opet, "Tvoja maca je tako dobro."
"Oh! Feed me da penis, baby! "Ja moaned pod njim. Njegove ruke još uvijek cupping moja bedra do njega kao i on ih je povišen u susret svome thrusts, i onda me hranio njegov bombardovanje penis gore i dolje, mi pomiluje od strane na stranu, unutra i van.Njegov prst ušao moj pravi klizanja na sokovima izlazi iz mene i kaplje na listove. Opet sam pustiti izdisaju strastvene daha i eksplodirala convulsing nekontrolirano pod njim.
Osjećao sam se njegov penis zabio masaža svaki centimetar moje ljubavi pukotina. To rippled meni potpuno, povremeno pauziranje i ugovaranje i savijanja duž svoje dužine je cijelom dužinom, nisam imao pojma koliko je penis bio u meni, ali što god je on definitivno znao kako ga koristiti. Odgovorio mi je da mu savijanja po constricting moje vagine okružuje njegov penis.
"K vragu, Baby!" Uzdahnuo kako je on to osjetio opet, a zatim se odmah pomiluje neki više.
Njegov šaputanje seksualno eksplicitne riječi u moje uho mi odvezli desno do zida. Pitao me kako se to osjeća, ono što želite sada, ovo OK? Želite više?, to želim brže?, sporije?, reci mi beba. Pornic jebacina Zaboravio sam sve riječi, ali stvarno mi je okrenut na. Prokletstvo Bio sam izvan sebe. Moja bedra tučen pod njim. On me podiže za njega i nastavio je stalni klipni radnje sa svojim moćnim klip u mom cilindru.
I udahnuo teže i teže, dolazi bliže i bliže mom orgazma. JC je bila lupa moja maca neumoljivo, On me poljubio, znoj kaplje off njegovo lice. Njegove riječi teku iz njegovih usta, uzbudljive me još više. Ja nalazio s mojim bedrima se uzdižu i do hvatanje njegov klizanje penis duboko koliko je moguće na svaki potiska. Vratio sam mu poljubac ukratko, moj želudac potrese, moja maca farted od bijega sokove tada, sve je odjednom otvorio usta, usta mi je otišao širok, a mi smo oboje vrištali iz neke sulude riječi i popped naše međusobne orgazme. JC protjerani mokri uzdah opterećenje u moje sisa lupanje maca.

Нема коментара:

Постави коментар