.

среда, 06. април 2011.

Sa zivotinjama pornic


Ja živim u Puerto Rico s mojim mužem i dvoje male djece. Ja sam vrlo atraktivna i imaju dugu smeđu kosu i oči, a ja sam samo 4'11 "visok, ali čvrsto upakiran ako znate što mislim težinom od samo 107 £.
Ja sam bio u braku devet godina sada, seks ima zašiljen off od mog muža i moje vagine je potrebno više nego nešto što se brzo povremeno. Znam da imamo 2 djece, ali to ne mijenja moj odnos prema seksu, a to je više quickies sada nego ikada prije. JA koji je potreban neki užitak seksa. Volim dobar divlje zajebavati i nisam bio stvarno uzimajući da je kod kuće.
Mi smo se preselili iz jedne kuće do druge u kojima se, sada, imam pristup internetu.Sam provela dane sam sa djecom. Suprug radi sve vrijeme i nikada plaćati mnogo pozornosti na mene. Noći su duge i lišena spola.
Sve je počelo 24. prosinca 2007 razgovarate s dečki i samo govori da prođe vrijeme. Bio sam jako dosadno sa svojim mnogo u životu i ja pitao
"Je li ovo sve što postoji"?
Kada sam upoznao moj prvi ljubavnik smo samo razgovarali na internetu o različitim temama na prvi, ali se s vremenom pretvorila u seksi razgovor, a zatim seks postao primarni subjekt. To stvarno mi je okrenut na puno. Sam ga volio. Nisam bio uzimajući bilo koji spol kod kuće, ali to napuni zakona do određene točke.
O Bože! Kako mi je dobio rožnat samo rekavši da je njegov hard penis u ruci, i da sam trebao to vidjeti. Rekao sam mu da bi trebao vidjeti moje vagine, ali u to vrijeme nismo imali Web-Cam, tako smo samo zamislio naš upisali riječi. Sam stvorio u mom umu, mu leži s rukom okružuje njegov penis krut. Ja slouched natrag u moj stolac, moje prste u mom Splitu gnječenje My Button nježno dok smo pričali. On je sanjao da me dira i poigravanje s moje vagine. Pokisao mokro razrez samo oozing ljubav sok na mojim prstima.
Dok je on tip, ja sam fondled i iskusni strast buđenja u moje bokove, vječni minuta apsolutni užitak proširila kroz moje vagine i nikad nisam imao završava orgazme, previše.Moji prsti manipulira jezgra moga kaplje otvaranja, gore i dolje, a zatim kružnim pokretima, kontaktiranja moj klitoris nježno, zatim poticanje beskrajno dok sam doživjela užitak u širenju mojih bedara iznova i iznova kao moj orgazam brzo gushed iz mene. On je osjetio moj orgazam širi i pomogao mi kroz to nježno, razgovor, uzdišući sa mnom kao što sam isušen cijeli uzdržljiv žudnja.
Ja bi se slika za njega od mojih maca drenched s ljubavlju sok kapanje i poslati ih k njemu, on je učinio isto za mene, otkrivajući da mi je nepopustljiv penis. Bog, koji je bio prekrasan. Voljela sam na pogled na njegov penis i to htjela u mene toliko. Moje vagine osjetio živi. Mokri i toplo na dodir, bio sam stvarno osjeća potrebu za još više nego što sam bio uzimajući ovdje na internetu.
Kasnije nakon što sam je dobio naš Web-Cam čak smo napravili video masturbira.Voljela sam ga gledati dok je pucao njegov teret ispred kamere. Moje vagine savinuta, kao što sam pucao iz sokovi s kamerom valjanja i ja to volio. On će mi reći što je osjećao i želio bih reći mu moje unutarnje misli kao dobro.
Nastavili smo ove afere putem Interneta za više od 3 mjeseca. Bio sam drhtanje i tražio neke penis tako loše sam mogao popeti negdje zidovima. Kad on nije bio online, imao sam kontaktirao još jedan dečko na internetu koji je postao moj alternativni ljubavnik.Upoznali smo se u siječnju na Internetu. Čovjek, morao sam imati sex! To je bio uzimajući biti previše za mene da obrađuju. Bio sam opsjednut uzimajući penis u meni, tko je penis dok je bilo teško i dugo.
Na kraju tog drugog ljubavnika Internet je postao prvi čovjek na kraju sam bih ići u krevet s. Napravili smo isto kao što sam imao s prvom momak, ali smo razgovarali ne samo fotografije, a koji imaju usmeni seks putem interneta. Ali naši razgovori su duže i više seksualno orijentiran.
On će mi reći što će učiniti sa mnom, ako je ikada dobio mene u krevet on će mi reći da će on zabode mu penis mi je teško, a zatim i na drugim puta samo polako valjati unutar moje vagine, on bi moždani udar moje bradavice i grudi, dok dira moje grudi te ih lizanje, dok sisa na bradavice, izjavio je kako će slajd njegov penis u meni što dublje onda je klizanje u i lagano.
Bog! To je dobio mene tako mokro bih vrištati.  erotske price sa zivotinjama To je čak i dobio do točke  erotski filmovi sa zivotinjama da sam prestao koristiti gaćice oko kuće. Znao sam da sam stvarno željela dobro penis u to vrijeme.Fotografije i Web-Cam nije bilo dovoljno za siguran, ali oni pomoći nekim.
Moje vagine sada je stvarno upaljene, a ne da nešto olakšaj ludost nisam znao što ću napraviti. Upaljene, bolne za dodir, bez seksa - žudnja sex, ja stvarno potreban neki seksualni olakšanje i znala sam da je morao biti uskoro. Moj suprug nije to za mene pa sam bio obličje drugdje. Razvijanje unutar moje vagine je ovo konačan seksualni strast mi je trebalo da su izdali ili sam samo znao bih eksplodirati.
Drugi čovjek sam razgovarao s u chat room je razgovarao sa mnom puno. Mi smo imali više susreta ljubav putem Interneta nego bilo koji od drugih. On je bio jedan - sam to znao. Sam mogao osjetiti ga diže u meni sve vrijeme smo pričali. Mi nikada ne trguje fotografije ili web cam, pa sam bio u za veliko iznenađenje - veliko iznenađenje.
Mnogi sati smo proveli mami i primamljivo međusobno seksualno. Želimo razgovarati na telefon i ljubav što je dobio to pointcast znali smo da smo morali imati dolaze zajedno, a to je da se uskoro.
Ja bih mu reći da sam bio idući sisati njegov penis mekom i lagano proći kroz moje ruke noge onda sisati ga teško. Dok je on mi je rekao da je bio idući u sisanje moja maca, dodir moje grudi me tretirati kao moj muž nikada nije prema meni. Trebao sam da je i loše.
Kao što sam pročitao njegove riječi koje sam uvijek bila u kontinuiranom stanju rožnat.Ponekad kao što sam počeo dirati moje vagine i uzimajući sebe sve mokro on će razgovarati sa mnom sve me još više uzbuditi. Jedan dan kao što sam bio sam vrlo nježno miluje unutar moje vagine, počeo sam milovati s jednim prstom, a zatim otvaranje moje usne i ja milovanje čak i više. Ja bih staviti jedan prst u njega izvadite i lizati svoj sok. Bog! To mi je uzbuđen. On mi je rekao da stavi u dva prsta, što sam učinio. Zatim tri.
Jednom me je tako mokro svojim riječima mogu lako staviti 4 prsta u tada počela milovati sebe tvrdi, guranje i izvan brzo, uskoro sam osjetio moj orgazam diže, osjetio sam da dolazi, kao najbolje što sam mogao. Ja upisali ga svaki put kada sam bio idući do orgazma i on će mi reći,
"Da se za me, baby"
Ja bih došao pravo u tom trenutku uzrok moje glave pulsira, moje srce tuče teško i brzo, tako brzo mislio sam da će doći iz mojih grudi.
Dogovorili smo se ovaj morali doći do visoke točke i morali smo se jebacina sa zivotinjama  sastati uskoro. Pa, smo planirali za nas u susret, jer smo bili put previše uspaljen. Tako smo imali do sada, stavite ove riječi u akciju i ubrzo. Htjeli smo vidjeti koliko akciju bismo mogli obraditi u osobi. Tako smo i planirali gdje u susret, i odrediti dan i sat.
Tjedan prije nego što je planirao susret nisam imala seks s mojim mužem, ali nekoliko dana prije nego što sam planirao mu u susret moj muž je htio "nešto što se brzo" tako što smo učinili. Ali ne u seksu za vrijeme sam želio biti čvrsto na moj ljubavnik. To će kasnije dokazati da se nije potrebno.
Noć prije nego što smo bili u susret sam spavao vrlo dobro i bio je vrlo mokro cijelu noć, samo predvidjeti što će se dogoditi. Dan je došao i sam se pripremao s malo make-up, pustiti kosu dolje, stavi na neki soft parfema. Bio sam potpuno miran, sastavljen, i djeluje prirodno.
Dan je stigao i to sam napravio na vrijeme. Sam pogodio s nestrpljenjem. Moja maca spremni poduzeti sve što je odlučio učiniti kako bi ga. On je pozvao me 10 minuta nakon što sam je dobio tamo, ja sam mu rekao gdje sam bio, i vozio se. On živi u blizini mjesta gdje on me pokupila i nije trebalo dugo da ga stići.
Moja sestra uzeo djecu za dan, a ja joj rekla sam bio idući u ići u ginekolog - na neki način sam bio. Ona me je dovezao do parkirališta trebali smo susret. Znala sam motel "La Roca Studios" je samo 15 minuta. To je bio 18. ožujak 2008 i to je bio idući u biti prekrasan dan na mnogo načina.
Vidio sam njegov automobil, a on je parkirao, me pokupila. Bio sam nosio mini suknje, sa g-string dolje i mekom bluzu. On je na polo majicu i traperice. On me poljubio. Mi smo gledali jedni na druge i razgovarali na putu - on je tako zgodan, ja twitched u moje sjedalo u očekivanju. On je bio rastavljen
Mi smo odvezli do motel, parkiran i registrirane za sobu i mi išli, mi to moj prvi posao.Osim moj prvi put na faksu i sa mojim mužem, to bi samo biti treći čovjek u mom životu. I ovo bi trebao biti nazvan "aferu", jer ja sam udana žena.
Razgovarali smo malo kad smo se u sobu, a on je zagrli me ikada toliko nježno, ruku u mojim rukama, on me poljubio nježno u čelo. Njegove ruke me održava intimno i nježno mi ljubio. Pogledao sam u njegove oči, ja osobno ispričao i krenuo u kupaonicu.
U kupaonici sam maknuti neki crveno donje rublje sam donio za ovu prigodu, ukloniti odjeću moju, i stavio ga na, ostavljajući g-string na mjesto. Ona stane uz tijelo, ali s istim elastičnost, rub je došao gore visoko na mojih bedara. Pogledao sam na sebe, a moj um je utrka sada. Je li ću to učiniti - i nije imao izbora sada. Bio sam ovdje, on je tu i znali smo zašto smo ovdje - zašto ne?
Osjećaji u meni stvarno neodoljiv sada osjećaj ovdje s njim, da to sa mnom mi je dobio tako mokre.
Hodao sam iz kupaonice odjeveni u mom kratkom negliže u njegovu mišljenju da se stvarno ga oduševljeni. Bio sam uhvaćen u trenutku. Kao što sam hodio out on je sjedio na rubu kreveta. Kad me je vidjela bio je izvan sebe, hodao sam prema njemu, naše oči stvaranje kontakta svih vremena.
On je uzeo moje ruke, miluju moje ruke, njegove riječi do mene:
"Dakle, ti si idući u prevari muža. "
Nasmijao sam se sheepishly i pritisne blizu njega u odgovoru.
Mi poljubi nježno ga se dotiče: moje tijelo, a onda me miluje i izvodi njegova ruka dolje na moje dupe i masiranjem kroz tanki materijal i pritiskom na moje dupe prema njemu, clasping moja leđa sa svojim jakim rukama. On me izvukao prema njemu i bio sam osjećaj našeg tijela zaključan zajedno. Bio sam nervozan u tom trenutku, ali sam jednostavno zaboravila sve i neka me vodi. On je nježno me položio na krevet i otišao na vrhu me, ljube moj vrat držeći moje ruke te ih zapinjanje za krevet.
Polako milovanje moje grudi na svoja usta i dalje sa mnom odjeveni. Toplina je rasla sam mogao osjetiti našu tijela drhte. Otišao je niži, ljubi moj trbuh, dok nije stigao do moju G-string. On je maknuti moj negliže s bradu onda me je uzeo u naručje, dosegla dolje i maknuti moj g-string. Kao što je to učinio sam već bio stvaranje niske zvukove. Već sam bio uzdišući i disanja teže.
On je prošao kroz ruke mojih bedara osjećaj svaki dio mog tijela. Njegova tvrtka rukama masiranjem i miluje moje unutrašnje bedrima, iznad moje stidne dlake kapom maca, zatim preko moj trbuh, a zatim natrag dolje nad mojim nasip osjećaj moje dupe ponovno.Ja squirmed u vrhovni užitak. Bio sam divlja s potreba.
Htjela sam to loše. Sam dosegla preko i počeo svlačiti ga, uze labav gumbe njegove košulje, dok mi poljubi, on skinuo košulju. Dospio sam za njegov remen uspio otkopčati i isti za njegove hlače. Uzeo zatvarač dolje, dok smo mi ljubili ja postignut u do svoje crvene bikini pod gaćice, (sretan pogoditi moj njegova omiljena boja).
Ono što sam osjetio u ruci me odgurnuo, to je bio mnogo širi nego što sam ikada imao.Sam se preselio malo daleko i rekao mu tiho '
"Molim vas, budite nježni sa mnom, to je tako velik. OK? "On me poljubio, pogledao me i rekao da će me tretirati nježno nježno.  Vruc sex oglasi  My muževi 'penis je nigdje u blizini veličini ovog čovjeka, u stvari, nikad nisam imao ništa ove veličine u mom životu.
On je uzeo svoju hlače i bikini gaćice off, posegnuo za kondom i gledao sam kako je obložen njegov značajan lučni alat unutar njega, valjanje ga cijelom dužinom duž osovine. On je pogledao u mene i da je on otišao na vrhu mene kao što sam ležao tamo ga čeka, otvaranje moje noge. U tom trenutku bio sam drži na listovima, hvatanje za nešto uhvatiti. Znao sam što sam o da se osjećaju nešto nikad nisam doživio. Bio sam prestrašen, ali ja stvarno ištanje to loše.
Njegov opsežan alat bio cilj na moj maleni malo pukotina, ja sam ga osjetio kako ga približila. Osjećao sam glavu kao što je dotakla kosu oko mokre otvorenje moje kaplje maca usnama. To je bio tamo - Znala sam i ja otvorio moje noge malo šire. Mislim da sam whimpered ili moaned malo kad sam osjetio toplinu protiv moje wide-open vagine.Glava lupanje protiv moje osjetljive maca. On je shvatio svoj alat usmjeravaju na pukotinu - pulsira - lupanje pijetao potrazi my prorez za otvaranje. Osjetio sam da klizi duž razrez sondiranje - penetracija.
Naš seksualni dijelovi dira me još više uzbuđen, bio sam stvarno mokro - teče - podmazivanje put za njegov penis. To je bio više u drugom, osjetio sam da mi je širenje, tražeći ulaz. Sam ga pustiti. On je stavio svoje nabrekle lupanje kacigu u obliku glave između moje mokro vagine usne i sam zadrhtala, čekajući trenutak. Sam shvatio plahte i opet održanoj.
U trenutku kada je stigao - ja širenja otvorena, kacigu u obliku lupanje glavom prekršila otvor moje kaverne, zmajem u sve tako nježno, širi moja maca širi kao što je tražila ulaz.On je gurnuo u sve tako sporo. Ja širim noge još više, priznajući ga iznutra, pustiti uzdah užitka više nego boli onda sam čuo moje vagine vrsta "Pop", kao što je bio uzimajući naviknut na ovu novu veličinu. Dublje i dublje mi dilatiran, vagina usnama osjećaj svaki centimetar jer slithered iznutra polako.
Sam pustio moje inhibicije i samo ga uživao. Glava je tekla dublje u mene, ja sam osjetio da širi my tunela kao što je ušao uvijek tako sporo da svoju punu dubinu. Osjetio sam da slajd dolje duboko u moje cijedi maca - dublje - dublje. Moja ljubav sokovi neka mu puno penis slajd iznutra sa malo truda. To mi je proširila šire - mahove mokre sokova došao iz moje vagine i curila na listove. Ja tamo ležao guranje mojih bedara gore u skladu s njegovim thrusts. Kao što je mene prodrijeti, on je nježno poljubio my otvorenih usta i bila sam duboko uronjeno u čežnja.
Moje vagine apsolutno bila je ispunjena do vrha sa njegov težak ljubavi alat. Osjećao sam se masaža glave unutrašnjosti tunela moje vagine, njegova osovina protiv pritiskom moj klitoris, slanje zadrhti moje kralježnice. Moj um je bio reeling s apsolutnim strast mi je osjećaj. I neka mu učiniti sve što je želio - Ležala sam i uživao. Moj um je bio usmjeren na njegov penis pulsiranje u meni, apsolutni radost što je taj čovjek sve teže i teže pritiskom na mene. Sam izdao plahte i omotan svoje ruke oko njegova leđa.
On sada je guranje malo teže, s više ritma. Imam osjećaj mojih bedara kao ukopani u madrac sa potiskom svakog značajnijeg protiv mene. U dok sam bio osjećaj mu dolazi u crescendo, in i out - i iz - pistoning moja maca s lučnim penis. Disanje teže - teže.Apsolutni blaženstvo osjećaj da moćan alat za miješanje moju ljubav tunel. To nije dugo prije nego što sam osjetio moj trbuh trzati i osjetio orgazam diže brzo. Ja van tiho dahnu,
"Dajte mi teže. Ja dolazim! "Dahtanje teže sada.
Osjećao sam se moje strasti raste vrlo brzo sada - Bio sam diše teže, njegov dah je bio u kratkim radio kadence. Osjećao sam se pokoravaju mu se moj zahtjev, gurnuo u tvrdom i duboko, jednom i to se tamo održavaju kao moj prvi orgazam došao. Moja maca je eksplodirao oko njega, grčevima i osjetljivi na njegov bogat penis. Osjetio je prekrasan, kao i sve moje potekle gore treba se činilo da istjecati iz mene. jebacine sa zivotinjama Neumoljiv zidovi moje vagine zbijeno osvojila encasing njegov alat i osigurao njegov penis uronjen sve na putu u meni. On je osjećao kao što sam stisnuo moja maca oko osovine kao što je uzdahnuo glasno i mene humped natrag.
On je zadržao na kretanje njegov moćni penis u meni, osjetio sam masivni alat opuštajući me sve više i više, prilagođava njegovoj moćnoj član. Kliženje sve više i više u meni - sve više i više. Ljubljenje moje usne - Ljubljenje jednu dojku, dok s druge strane on je milovala druge. Dospio sam se i dotaknuo njegovo tijelo, bradavice, i njegova leđa, koja ga clasping za umatanje moje noge oko svoga magarca, ja zaključavanje svoje tijelo prebacuje čak tighter.
Moje noge širom otvoren pozdraviti ga duboko unutar moje vagine. Više valovit gibanje zajedno, krevet lurched pod naše međusobne razmjene. Cock masirati mi je stvarno dobar sada - više ljubavi sok streaming iz okolnih mu imbedded penis u krevetu. Moja maca je sada jako mokro i pokornog.
Ja sam govorio tiho da ga kao što je humped protiv mene,
"Oh baby, ona se osjeća tako dobro, napravili ste me pravi horny, baby"
(Ja sam tip žene koja ima višestruke orgazme tako dok se sve ovo događalo bio sam stalno imati one niske orgazme)
Noćenje trese - šamaranje lopte moja stražnjica na svaki dolje moždanog udara, teže i teže. Disanje teže, ljubis me nježno. Više - više - više seksati polako pa brzo pa sporo opet. Klizanja i out - on je otišao na i na. Osjećaj je tako duboko. Ostao sam u stanju neprekidnog strast. Požuda me konzumira. Bog! On je bio doista jebu me način na koji sam uvijek želio da čovjek me jebati. Pomislio sam -
"Nemojte prestati, nemojte prestati." Bio sam opuštajuću pod njim, uzimajući njegov snažan thrusts, i uživanje moje seksualne odnose s njim.
U dok je on promrmlja,
"Ja dolazim, beba" Kad on kaže da je ovo za mene i znao sam da je to bio približavaju svojim djelima u meni. Njegovo disanje je bio težak i naporan.
Long stroking unutra i van, maca emitiraju mokro zvuči kao da je pao i više brzo sada, čini se kao njegov penis bio u meni raste sa svakim moždani udar. Moja maca je apsolutno drenched s ljubavlju sok.
Molio sam te whimpered u uhu,
"Čekaj, baby. Želim se s tobom. "Znao sam da sam htjela da je vrlo loše.
Molio sam, podigao mi bedra u susret svome i iz razmjene, kao što sam ga stvarno htjela ići sa mnom. On je usporilo njegov humping malo, udahnuli teže ali sam osjetio je da je spreman čekati za mene, držeći leđa neizbježan, a znao sam da ne može držati puno duže. Ja sam spreman, on je nastavio milovanje, dodirivanje i moje tijelo i moj orgazam počinje uspon. On me je poljubila čvrsto, to potekle opet - osjetio sam to diže znao sam da je tamo.  Vruc sex oglasi  To je bio tamo na rubu - ja to znao!
Ovdje je - - - Osjećaj je tako blizu, ja moaned u uhu,
"Sada, beba, sada, sada, push hard, i dajte mi svoje hard penis. Fuck me hard! Fuck me! "
My orgazam eksplodira i odmah je započeo pumpa je hard penis u mi je stvarno brzo i teško za nekoliko sekundi dok sam orgasmed oko njega u istom trenutku on dolazi u meni nasilno. Osjećao sam njegovu ponudu, ali firma lučni kurac pulsira unutar moje opustošene maca - Osjetio sam ga vraćati oteto u meni. Sam se tresla pod njim, moje vagine heaved nekontrolirano oko njegove nemilosrdan vratilo. Njegov dah je bio grub i sad nisam mogao kontrolirati mojih bedara kao što sam pritisne prema njemu. Moj dah je otežano i teško dok sam pucao iz mog orgazma. Njegov usklik bio je najintenzivniji i snažan nego što sam ikada doživio, ali sam ga dobio u radost. Ležao je na mene za vrijeme treasuring naše izdanje. Sam se valjao u našem zadovoljstvo sa svojim penis duboko unutra kao što je opušten, moje sokovi kaplje preko moje dupe na listove.
Mi postaviti za dugo vrijeme zatim je izašao na vrhu mene i ležao pored mene. Nismo razgovarati samo luxuriated u perzistencija spola. On je pomiluje moje kose onda moja leđa i milovala me - drži mi blizu njega. Mi odmarao dok luxuriating u perzistencija.
Dospio sam dolje, uzeo njegov penis u mojim rukama, i osjećao je rasti. Ubrzo je postao više uzbuđen, on je počeo ljubis me opet, na usnama, a zatim raditi svoj put na moj vrat.Polako, ali metodički njegove usne su se ljubiti moje bradavice i dirljiv moj cijeli dojke. Ja luxuriated pod njegovim dodirom, moje tijelo diže i pada na njegove postupke, moja maca dobiti više cijedi i curi po drugi. Uživala sam ga i voljeli to za mene. To je ono što sam stvarno htjela. On je počeo igrati s moj pupak i crtanje krugova oko njega onda praćenje linija dolje moj trbuh sa svojim prstima. Ja squirmed njegovu dodir.
Njegova ruka milovala moje noge, dotaknu moje kose pokrivene-brežuljak nježno, zatim ljubljenje moje tijelo nježno, poljubila oko mojih bedara moju nogu, a zatim usnama pronašao mi koljena, onda je on podigao jednu nogu i mene ljubila iza koljena. Sada da me stenjati i drhtati. Lizanje iza koljena, ljubi moje noge su mi cijelo tijelo reagira na ove bogate osjećaj. Ljubljenje na moju nogu, sada na mojim prstima - uzimajući ih u svojim toplim ustima te ih sisa. Sam dosegla vrh senzacija s ovim, ja moaned i grunted svojim dodir onda odjednom moje vagine i ja orgasmed potrese. Moj mali trbuh heaved nasilno usta moja emitiraju glasan uzdah i moje cijelo tijelo quivered i drhtala u fin ekstazi.
Poljubio je unutar moje noge, on ih je gurnuo otvoren, a ja željno otvorena za njega, on je mogao učiniti ono što je on želio sa mnom, rade svoj put u moje stidne dlake pokriven brežuljak. pornic sa zivotinjama Osjećao sam se njegov usta sve bliže kao moj prvi orgazam oslabio malo.Moja ljubav sok je još uvijek teče iz mog otvaranja, kada sam osjetio njegov vruće usta pokriti razrez i pritisnite prema dolje. On lizali ljubav sokovi dolaze iz mene, čuo sam i osjećala njegove vruće dah u mojoj maca sisa. Njegov jezik lizali unutar moje razrez, onda je klitoris u svojim toplim ustima. Njegove usne valjanje okolo njega nježno, osjetio sam prst masaža moj klitoris nježno. Pretraživanje unutar moje razrez.
Na tom, morao sam opet oteli listove te ih kvačilo teško, bio sam pored sebe u oduševljenje svojim jezikom liže moja maca usne, unutar stidnih dlaka i iznutra gdje je moj klitoris stajao uspravan i tender na dodir. Sve više i više mi je zadovoljstvo, moja maca mokro sa sokom, moje vagine živ i receptivni. Opustio sam se moje držanje na plahte i samo neka ovo nastaviti za dugo vremena. Mokri zvukove koji dolaze iz njegove akcije. On fingered mi neke, dok je njegov jezik masira mi u ljubavi pašnjak. I potrese i preselio se njegov dodir i vanjsko heaves snimanja užitak i zaluđeni pucao kroz mene. Ja orgasmed opet.
Bio sam izvan sebe sa svojim akcijama, moja maca se tresla - I moaned,
Pogledao sam dolje na njega sisa na moja maca i rekla tiho,
"Trebam vaš penis, beba" On olabavljen na krevetu pored mene, gledao sam kako je opet valjane novi kondom na njegov pulsiranje vratila, a ja zamahnuo sam nogu nad svojim kukovima. Sam pogledala na njegov lučni hard penis flankiran moje noge. To je staložen - čekanje za mene.
Sam shvatio hard lupanje alat u ruci, uzdignut mojih bedara gore malo i ona usmjerena na otvorenju između mojih nogu. Ja spušten, polako nastoje stisnuti svoje velike masnoće penis u moje žele vagine. Bog! To je bio tako gust, znao sam da će to biti čvrsto, ali me to nije brinulo - Trebao sam to loše.
Ušao je u vrlo sporo dok sam gledao u usne moje vagine trbuhom i lisnato se oko svoje rasute kao što je počeo nestajati iznutra. My sokovi zasićeni glavu njegov penis i promatrao sam ga polako ulazi. On je vozio me pomahnitao to gledate proširila me ponovno otvoriti. Osjećao sam toplinu kao što je provalila moja ljubav Svetište i okus širinom kao što je tražio utjehu od mojega Svetišta.
Kao što je njegov penis spustio sve dublje i dublje na moje postupke, ja upletena moj hips na kružnim način, tonu sve dublje, krećući se u krugovima nad njim, ide prema dolje - dolje - dolje sve teže i teže svaki put. Sam ga gledao, a zatim pogledao na moj ljubavnik, on je bio u izustiti užitak. Gore i dolje ide dolje i dublje svaki put, je stigao i stisnutu moje tits ispred njega. Gledao me oplakivanje i zadihan teško, pokušava popuniti moja maca sa svojim vratilo. Njegovo bruji užitka vozio mene Wilder i Wilder. Kad sam napokon vidjela svoje ukupne dužine u meni, ja shvatio ramena i položili grudima protiv njegove.
Mojih bedara počeo povratnim gore i dolje povlačenjem moje vagine tunel s punim duljinu njegov penis, primao alat u mom ponude. U nekoliko minuta, ja sjedio gore na njegov penis zabili potpuno unutar sada držao ruke kao naš ritam i ritam povećao. Ja skočio gore i dolje, osjećajući njegov alat ramming na mene cijelom dužinom na svakom potiska. Bio sam apsolutno divlja s mukom moja maca eksplodirala je još jednom u tom položaju, maca prdac emitirana iz moje ljubavi špilje kao što sam dosegla čak i onda još drugi ukupno orgazam. Sok požurio iz mene i curila u svoje stidne dlake ispod mene. Bez oklijevanja je podigao svoju kukovima da me gurnuti gore i dolje protiv mene i znao sam da ejakulirao u mene opet. Ja srušila na prsa u mirnom zadovoljstvo. Hvala bogu za kondom.
Izgubiti - vanjsko iscrpljenost, spavali smo.
Sam se probudio u rukama blizu zajedno, ja tražili i našli njegovu opušten penis rukom i to dotaknu nježno. Sam opet osjetio da raste, a ja maknuti koristi kondom i pao preko kreveta. Pogledao sam na njega i on je prevrnuo na leđa kao što sam otišao dolje prsa na trbuh kako bi njegov uzgoj alat. Masirala ga i povremeno neki dirljiv njegov hard sex član, ali ne i stvarno ga clasping u mojim rukama. mu dosadan, čineći ga čekati. On je širiti noge i prošao sam moje ruke preko prsa, a zatim prema dolje polako uzeo njegov penis u ruci. Kao što sam bio to drži sam mislio,
"K vragu to je tako velik! Lako 3 inča za oko 6 inča. Ja stvarno ne znam, ali to je stvarno velika. "To je puno više nego što imam kod kuće sigurno.
Ja scooted dolje u krevetu i otvorila mi usta malo, stupio je ali nisam bio navikli da imaju ove veličine penis u usta - ja nikada nije sisao nešto ove veličine. No, DAMN, on je bio dobar. Igrao je i dotakne moje malo maca dok ja lagano sisao njegov penis. Mi smo imali malo vina između naše sjednice i tamo su kocke leda u čašama od strane kreveta.Uzeo kocka leda i pritisne protiv moje vruće maca. Osjetio sam nešto nikad nisam doživio prije - hladnu, mokru pičku. On squirming ispod mene, praviti buku koja me dodatno uzbuđen. Ja uklonjena njegov penis iz mojih usta i to pritiskom protiv moje lice i preko moje grudi. On me je ukazivanje brzo, a ja ga napravio sisa doći do njega orgazam, snimanja njegova slatka dolaze u usta - osjetio sam to ejakulata, a ja ga proguta sretno.Uzeo moj usta off njegov penis, a on odmah ode između mojih raširenih nogu, spustio je usta mome kaplje maca i mene isisan opet. Imao sam bučan orgazam, dok je njegov usta konzumira moj prorez, a ja zadrhtala nasilno pod njegovim dodirom.
Kao što smo postavili leđa, kazao je,
"Ti su prekrasni - Voljela sam svaku minutu. Vaša maca je prekrasna. Volim ga dira i stavljajući moj kurac u tebi. "Tada me je olabavljen, a mi cuddled mirno za dugo vremena.
Mi smo odmarali onda očistio se, obukla i on me je odvezao natrag do mjesta gdje me je pokupio. Dao mi je jako lijepo zbogom poljubac i planovi napravljeni su za mene da vidi je li sve išlo dobro nakon što sam je dobio natrag kući. U nekoliko minuta moja sestra su mi doma s djecom, uzeo tuš da sam stvarno potrebna nakon svega toga. Nakon toga sam djelovao normalno, kuhana večera za mog muža, a ostatak dana je otišao vrlo dobro.
Te noći sam stvarno bila umorna i moja maca je jako upaljeno, moje noge osjećao teškim. My Lover veliki penis je učinio više na mene. Moja maca je potpuno uništenom i ja sam to znao i volio.
Te noći je moj muž rekao da želi seks, "O moj Bože!" Dakle kao dobar poslušna supruga sam mu drago - To je bio njegov uobičajeni "nešto što se brzo", hvala Bogu.
Sljedećeg jutra sam jedva mogao hodati, bila sam tako jako upaljeno. Ja nikada nije bio jeben kao da je prije moj ljubavnik, moj bedra su osjetili da je pregazio kamion. Ja lažirao glavobolju i legla na kauč gotovo cijeli dan. moj ljubavnik .
Mi smo pričali za vrijeme i rekao sam mu je sve u redu u kući i nitko nije primijetio ništa.Mi imamo čuva naše prijateljstvo i ljubav na internetu do danas
Potražite pratiti ovu priču uskoro. Postoji puno više doći vjerujte mi.

Нема коментара:

Постави коментар