.

понедељак, 16. мај 2011.

Klinke sa matorcima


Bob Ashton je bio u braku s suprugom, Sandy gotovo petnaest godina, a on je smatrao ih dobrim godinama. Sandy udala ga pravo iz srednje škole, a on je prilično siguran da je ona bila djevica kada ju je oženio. Bob, s druge strane, imao je uvijek želio reputaciju ljubavnika - nešto matorci jebu klinke  što nikada nije postigao. U stvari, kada se oženio Sandy, njegov jedini pravi osvajanja bio ograničen na nekoliko okruglih izliječio djevojaka i par pros. Duboko u njegovu umu, on je stvarno imao nešto od sebe smatra gubitnik u tom području.
Zatim, on se sastao Sandy i pokušali mu najbolje u krevet joj prije nego što su bili u braku, ali ona je otpor i brak je bio cijena je spremno platio. On smatra svoj brak dobar posao kao i Sandy se  klinka pusi matorcu pokazao vrstan ljubavnik te mu pružiti sve užitke ženstven da je mogao nadati. Za prvu godinu ili dvije, Bob je bio sretan čovjek.
Zatim je počeo osjećati potrebu. Morao je dokazati nešto. To klinka ne voli matorce  nije bio da Sandy nije dao mu svu ljubav i seks da bi ikad mogli poželjeti, ali morao je dokazati svoju muškost za zavode žene - najviše bilo žena! Onaj tko će biti izazov! To je nekako činilo važno da ga!
Naravno, bilo bi potrebno za njega da bi ga osvajanje - dovesti ženu pod njegovim utjecajem i njezina korištenja - ako je bio da se osloboditi svoj osjećaj da nije uspio u životu. Cijeli treba polako postaje opsesija.
On je bio u braku samo tri godine kad mu je prva prilika se predstavio. Mlada žena signalizator s jednim od svojih posada je napravio sebi dostupan i na svoj prvi out-of-grad posao, on ju je zaveden. To je bio sasvim jednostavan, odnosno, on je pitao izravno pitanje, "Biste li ići u krevet sa mnom?", A ona nije.
Žena je žao komad magarca kao što je predviđeno klinke sa matorcima ništa više od depozitorija je opterećenje od sjemena. Ona je otišao u njegovu sobu u motelu i jednom unutra, jednostavno gol i ležao na krevetu gdje je Bob, također golim assed preselio k njoj i poljubio. . njene usne su hladne i kao on je igrao s bradavicama, ona kao ne reagira.
Ipak je ona bila žena, a ona je odgovorila na njega, tako se osjećao dobro kao što je potonuo njegov penis u njoj pizda. Dok je vozio njegov alat na nju, on je gledao u oči i reći ništa. Pet minuta kasnije, on je osjetio njegov ejakulacija diže i ispalio u trbuhu. Pet minuta nakon toga žena je bila odjevena i otišao.
Sljedećeg dana, na svom povratku kući, on je našao svoju ženu topla i nježna, a on je osjetio težinu njegove krivice kao što je on spreman da imaju seks sa Sandy. Nekako, on je pokušao ekstra teško ugoditi njoj, ali jednostavno nije mogao.
Naravno, tijekom sljedećih nekoliko godina, on je ponovio svoje indiscretions još nekoliko puta i nisu našli radost njegova osvajanja. . . to je nešto što je morao učiniti - moranje! Svaki put, vratio se sa Sandy grižnje savjesti.
Bilo je nakon jedanaest godina braka koji je došao na ideju da ga nakon posebno loše krivnje putovanje. Možda, ako bi se pronaći i druge seksualne partnere zajedno, u jeku, mogao osloboditi svoje krivnje, a uzimajući čudne stvari. Počeo je da razmislite o tome kako bi mogao donijeti predmet do Sandy.
Bilo je to nakon što je njegov sljedeći nesmotrenost i krivicu put da su osjećali pritisak da pitati svoju ženu: "Jeste li ikad razmišljali da drugog čovjeka? Za sex mislim "izgled koji je primio od Sandy mu je rekao njegov odgovor -! Činilo vrlo konačna.
Sandy, s druge strane, bio svjestan Bob's tajnih indiscretions od samog prvi put - možda ne ime ženi ili pojedinosti, ali je znao kada bih bio s drugom ženom. Njegovo ponašanje je govorio glasnije od riječi. Znala je i ona prihvatila one indiscretions kao i njezin muž slabost da ona može ili tolerirati ili napustiti brak.
Prije nego što su bili u braku, u srednjoj školi, Sandy je bio ništa, ali djevice da je Bob misli da bih oženio. Ona bi jebeno desetak različitih tipova i sa svakim je okupilo iskustvo. To bi postati očito da joj da promiskuitetnog seksa nije ponudila trajno zadovoljstvo i bio je ispunjen sa boli i tjeskobe tijekom njezina Junior godina u srednjoj školi je skup o reformi.
Tijekom svoje završne godine, imala otpor sve dječake napredak i iskušenja da ostane neženja, koncentrirati se na nju studija i izgraditi novi život. Ona bi se sastao Bob o tom vremenu i pronašao pravi atrakcija. Matorci i klinke  On je bio prijateljski vrsta na prvom i ona lako fended off njegova nezgodna napredak.
Zatim, nakon nekoliko datuma, par se počeo razvijati temelj za dobar brak. The uživali iste stvari i bile su iste vjerske uvjerenja i ljubavi što se dogodilo. Kada se udala Bob, ona je donijela odluku - ona će biti istina da joj bračne zavjete bez obzira što. . . Koliko god poznavanje njegove tajne trysts ju povrijediti, ona nikada neće napustiti Bob. Osim toga, u svim drugim aspektima braka su potpuno u harmoniji.
Zatim, kada Bob je predložio ljuljanje - imala je poznato da je ono što je bio vodeći do, ona je mislila - ona je bila duboko povrijediti. On je bio s prijedlogom da ona krše njezini zavjeti kao što je učinio svoje! Za sljedećih nekoliko dana, ona je osjećala kao odvojen od Bob kao i ona bi ikad bili.
To nije bio da je Bob imao pogledao druge žene. Sandy je prikriveno eyed muški ljudi tijekom godina i da je smatra što bi to moglo biti kao da dostavi tom čovjeku! Naravno, ona je jedina osoba na svijetu koji su znali za njezine misli. Zatim, pitala. Što je to što Bob je učinio da pa joj uvrijedila. . . Naravno, on je im jebeno - o da je razumno sigurno - ali očito je značilo ništa za njega.
Polako, ona je počela da formulira ideju. Ako se ide s član suprotnom spolu je jednostavno životinja djelo učinjeno za osjete u ovom trenutku, možda to nije bilo tako loše. Možda bi joj iste optužbe da je izgledalo da joj muž. To je, nakon posebno voli nered u sijeno da Sandy pitao: "Sjećaš li se molba mene ako sam ikada imao smatra drugog čovjeka meni vijak?
Odjednom, Bob je bio prestrašen. On je odgovorio da se sjeća, ali je neizvjesno što Sandy bio idući u reći. Ona je nastavila da mu reći da je ona imala. Ona je često smatra drugog čovjeka, ali samo za seks. . . Voljela samo Bob.
Trebalo je manje od mjesec dana da formulira plan i dobiti kao swingeri party gdje su se sastali na ulazu od strane žena koja je objasnio pravila stranke. To je objasnio da bi mogli sudjelovati na to što sve mjeri oni mogu želja ili bi mogli suzdržati ako je to bila njihova želja. Nakon što je napustio svoju odjeću u svlačionicu i oblacenje regulacije bijele haljine, oni su doveli do bara.
U baru, Sandy i Bob su sjedili i Bob naredio dvostruko brazgotina kao Sandy anketiranih mjesta u mirnoj i razuman način. Ona ne piju kao Bob naredio drugi dvostruki scotch i kao što je pio, otkrio je da to nije mirno svoju zabrinutost.
Bob je vlasništvo drugi misli. Sandy je bila lijepa žena i da će dobiti dosta ponuda. Sandy je bila njegova žena i bio jedini vlasnik svoga tijela za petnaestak godina, a ona je o sebi dati za drugog čovjeka. Njegov instinkt bio je da joj zgrabiti i pokrenuti iz mjesta, ali to je nešto što on nije mogao učiniti. . . Ne ​​nakon nje uvjerljivo doći na prvo mjesto. On je sjedio za piće u bijedi.
U međuvremenu, Sandy je počeo miješati s drugim parovima u sobi. Pronašla nekoliko zanimljivih muškaraca i žena i razgovarao s njima kao da su bilo koje druge stranke.Preselila naizgled samouvjereno, ali ispod nje izvana je bila izuzetno nervozna i Bob bio takav magarac.
U osam, zatamnjene svjetla i glazbe počeo kao razne parovi počela je plesati i igrati.Sandy privukao Bob daleko od bar i na plesnom podiju gdje je počeo trljati svoje tijelo i na svoje i da ga miluju u cilju da ga dovede iz svog pijanog depresije. Po drugi ples, Bob je povratio svoju pribranost i postao njegov stari razveseliti sebe kao Sandy titillated ga zadirkivali.
Nekoliko minuta kasnije, Bob osjetio dodir na ramenu kao prilično zgodan muškarac i žena signalizirao promijeniti partnera za ostatak plesa. Jedan pogled na Prekrasna plavuša koji je tražio da pleše s njim je bilo dovoljno i oni su se preselili off kao Sandy ljubomoran muškarac s kojim je plesala s. Oni su razgovarali i na kraju plesa, ona je odlučila da je egoističnog dupe i odmaknuo prema baru.
Kao što je preselila, drugi čovjek, čovjek koji žene sanjaju, ali rijetko se, stajao na putu."Mogu li imati sljedeći ples?" Pitao je čovjek uljudno i ona prihvatila. Oni su dobro igrali zajedno i Sandy primijetio da je Bob još uvijek je plesala s visoka plavuša. Kada je čovjek s kojim je plesala sa sebe identificiran kao Bill i počeo pokazati više interesa u njoj Sandy nije predmet kad je nacrtao ju zatvoriti i poljubio u vrat. Kad mu ruke pao na magarca i njezin privukao k njemu, ona je osjećala njegov hard član protiv nje trbuh i ona uživa u činjenici da je ju je prouzročio. Ona je odgovorila kako su rasli više upoznati.
Kada Bill predložili su pronašli privatnom prostoru, ona je odgovorila  Matorci i klinke  da bih morati provjeriti sa svojim mužem, koji je sada sjedio na bar s plavuša, sloshed! Kada ga je približila, Bob je došao k njoj i ona je rekla da je Bill predložio privatne sobe i prije nego je otišla, ona je htjela dobiti njegova dopuštenja. Bob prilično nasmijao u pijanom stanju i rekao nešto o tome da se ono što su došli.
U baru, Bill naredio on i Sandy čašu bijelog vina te su sjedili upoznavanje kao što su bili možda i dvadesetak drugih parova. Sjedi u zamračenom baru, oni šapnuo malo riječi jedni drugima i Sandy osjećala sama sve više napaljeni. Ponekad, ona je vidjela Bob još uvijek uzimajući drunker. . . plavuša podudaranje ga piti za piće.
Zatim, kao što su završili svoje vino, Bill i Sandy tražio privatnu sobu gdje bi mogli provesti svoje dodjela u privatnom. Dok su prilazili privatnih soba, Sandy osjetio svoju zabrinutost oseka i njezina uzbuđenja graditi. Njen smion, osjećaja krivnje, prkoseći joj društvo, njezina potreba za novo iskustvo nisu novi u nju i ona osjećala kao visoka škola djevojka ponovo preselila s povjerenjem.
Kao što su našli zamračenoj prostoriji, ona je spremna - spreman za Fuck Bill i doživjeti sve čari nove avanture. Onda, jednom u zamračenoj prostoriji, oni su sami i kad Bill preselio dati joj duboke duše poljubac, ona je odgovorio u naturi. Njezino uzbuđenje je nastavio rasti kao što su prihvatila i njezin ogrtač razdijeliše na prednjem dijelu.Odjednom je osjetio Billa golim tijelom na nju i njegova sada potpuno uspravno penis uvučenim između njih. Osjetila je njeno srce i njeno disanje utrke postaju kratko kao njezin požuda nadut.
Bila je spremna kao i pala svoje haljine i preselio se u krevet gdje su trebali igrati. Kao što je rukama i usnama počeo da se upoznaju sa svojim grudima, Sandy shvatio to nije srednjoj školi klinac, ali čovjek. . . i ono što čovjek! Nije bilo brzo, nespretan poteze kao što je ona doživjela tijekom svog srednjoškolskog obrazovanja spavao, ali, umjesto toga, potezi vješt ljubavnik.
Sa svakim novim senzacija osjeti njezine strasti rasti i njeno tijelo postati usredotočeni na akciju. Joj bradavice isticao kao tvrdo malo nubbins kao ona osjeća njezin trijem vlažne. Kao što je ona odgovorila da Bills službe, čula sama početi sliniti malo mewlings strasti.
Zatim, ona je osjećala Bill pomaknuti prema dolje i poljubac i umivati ​​se preko njezina trbuha joj unutarnji bedrima dovesti nove senzacije i više strasti. Nakon nekog vremena on polako seli do Sandy's predjelu prepona, a kao njegov palac i prst slomljen joj usne, ona je osjetio njegov jezik prekapati dublje u meke unutarnje tijelo. Čula je sama reći: "Fuck me Bill. . . Sada! "
Zatim, kao Bill je odgovorio na njen zahtjev, ona je osjetio njegov alat slajd polako u nju spreman quim. Bill preselio polako iskoristiti svaki novi osjećaj i uživati ​​malo nijanse zadovoljstvo koje bi mogle biti donesen ako on bih požurio. Nije bilo pitanje Sandy umu da je Bill bio majstor cocks-čovjek nakon samo nekoliko sekundi od njegova ulaska.
Sandy nije planirao imati orgazam tijekom spolnog odnosa te noći. Nije se činilo moguće da bi mogla postati tako uzbuđen kao proizvesti jedan. Nekoliko minuta u njihovu koitus, ona je to osjetila. . . orgazam je došao na njoj iznenada i ona nije imala vremena za pripremu. Ona povika i napeti kao njeno tijelo je otišao u punom izdanju.
U međuvremenu, iznad nje, Bill je osjetio njezin diže strasti i reagirao je također kako je ispalio njegov teret u kondom koji plaštom njegov penis. To je bio uzbudljiv doživljaj, uzbudljivije od bilo u njezinoj školi iskustva, a Sandy ležala u perzistencija osjećaj zadovoljstva.
Minute kasnije je preuzeo Bill povukao svoju sada flacidan penis i stavio kondom u smeće tlakom. Oni obukao svoje haljine i otišao zajedno bar. Dok su hodali, Bill predložio oni mogu učiniti jedni druge opet kasnije, a Sandy je odgovorio da je ona misao ne kao što je bio idući provjeriti na svoga muža.
U baru, Bill brzo napravili kontakt s kratkim riđokos i oni preselili daleko govoriti zajedno kao Sandy ispitanih područje za svoga muža. To je po sobi, u tamnije kutu da ga je vidjela, još uvijek s istim plavuša. Ležao onesvijestila na tepih kao plavuša igrao sa svojim penisom šepati.
Kao što je ih je približila, shvatila je da je plavuša bila je gotovo kao pijan kao Bob i na potrebu pomoći sama. Kao što je rastao bliže, bilo je očito da je plava žena bila sisanče Bob's penis, očito bez uspjeha, te je izdržljivo pokušava podići svoj hard-on s rukama.Zatim, kao što je pokušala objasniti nešto Sandy, ona jednostavno nagnuo Bob i onesvijestila.
Sat vremena kasnije, Sandy izvukao se ispred svoje kuće s dva pijanaca, još uvijek u njihovim haljinama, onesvijestila na stražnjem sjedalu. Ona je svaki opušten tijelo se svome gospodaru krevet i uklonili svoje ruho prije nego ih stavite u krevet. Zatim, videći dvije sigurno i sigurno, ona je u mirovini u gostinjsku sobu za noć. Bilo je nakon deset kada Sandy čuo miješanje u master spavaća soba.
Ona je nastala rano i obasuo i pripremili za dan. Zatim, ona je počela doručak za tri. Kao što je radila, mislila o prethodnoj noći i osjetio ne žali - samo joj očekuje osjećaj krivnje!Naravno, ona je zabrinut da je Bob imao stečen pijan i uništio svoju večer, ali plavuša, katu, još uvijek može popraviti.
Pola sata kasnije, Bob je došao tetura u kuhinju, svježe zasipali, obrijao i izgleda užasno objesili. Kao što je on prilazi Sandy njihove oči susrele i bilo je napetosti između njih da je Bode osjećaj odvojenosti koji čuva ih oboje tiho. Sandy prolijeva kava za njih i nastavila da slaninu i jaja.
Konačno, to je bio Bob koji su izbili tišina, "Jeste li se dobro zabaviti sinoć?" Sandy odgovorio non-committally, "Mislim da sam učinio." Te prekinut iz bilo kakvih daljnjih komentara. Zatim, nakon duge trenutak, Bob je pitao: "Jeste li?" A Sandy je odgovorio "Da." I prekinut. Bob joj pritisnuta s drugim pitanjem: "Je li to dobro za vas?" I Sandy, rekao jednostavno "ne želim o tome razgovarati. Prošlo je više i učinio s ".
Zatim, Bob promijenio njegova pitanja. "Kako sam napravio?", Upitao je i Sandy je odgovorio, "Ti i plava katu je dobio jako pijan." Ona mi je odgovorila. "Jesam li zajebavati joj?" Bob je pitao i ona je odgovorio: "Ne. Vi dugujete joj jedan postoji. "Oni su sjedili u tišini opet.
"Što trebam učiniti sada?" Bob pitao nakon nekog vremena i Sandy je rekao jednostavno: "Vi dugujete Blondie, na katu za sinoć. Bolje bih otići do nje i platiti. Bob gledao u oči s Sandy bolan izraz kao što je on pitao: "Što trebam učiniti kako bi platiti?" Sandy je odgovorio: "Pa, zajebavati joj, naravno. Ona je pokušala joj je najbolji da bi vam obavljanje sinoć "
"Ja ne želim", Bob je govorio: "To će biti kao da sam bio oskvrnjujućim naš brak".
Sandy je odgovorio: "Nikad ti smeta tijekom godina kad je sve one druge žene, a zatim se vratio ovdje naprćen sa krivnje. Zašto sada? "Riječi rezati kroz Bob kao nož. Počeo je poreći da je došlo do bilo kakve,, shvatio da još leže će biti uzaludni.
On je ustao od stola, ostavljajući je hrana uneaten i vratio se na katu gdje je pronašao njegov prijatelj blond lady tek na početku promiješati iz kreveta. Otišao je k njoj i, uz svjetlo ton koji on ne osjeća, poljubio kao što je on poželio joj dobro jutro.
Kao i njegov prijatelj plavuša počeo promiješati, on je otišao u kupaonicu i dobio čiste ručnike i počeo tuš. Zatim, on je uklonjen svoju odjeću i njezin vođeni u tuš gdje je nastavio da prati svaki drugi. Postupno, nakon tuš i zubi brushing auru pijanstvo je raspršila i blondie izgledala vrlo lijepo.
Ipak gol, dva preselio na press njihova tijela zajedno i da miluju i grle. Bob nije imao interesa kao što je on mislio na svoju ženu dole. Tek nakon što je Blondie počeo masaža njegov penis da je osjetio njegov uzbuđenja i od tamo stvari napredovala vrlo brzo.
Pet minuta kasnije, dva su na krevet i Bob je supruga bila zaboravljena kao što su se preselili zajedno. Bob gurnula Blondie na leđima na krevet i preselio se nad njom.Blondie širiti koljena širok da ga prihvati kao što je on preselio u mjesto i stavio penis u njezinu predvorju.
Dok je ležala na čekanju, Bob rammed njegov penis svi put u nju i odletio u jebeni bjesnilo. To je sirova i nespretan, ali Blondie čini se, nije briga. Nije bilo ljubavi odluka - samo trenja i mašte kao što su jebeno jedni druge. Kada je Bob osjetio njegovo puštanje na slobodu, on joj je rekao i ona je dao silan trud koji je završio u međusobnim vrhunac.
To je bio samo tada sjetio da je Bob, on nije imao koristi kondom!
Dok su odjeveni, objasnio je o kondom na Blondie i ona je odgovorila: "Ja sam se na pilule i da ste sigurni." Nekoliko minuta kasnije, Blondie, u njoj haljinu, došao u kuhinju i prihvatio kava od Sandy. Nisu razgovarati.
Nekoliko minuta kasnije, taksi stigao i Blondie je nestalo.
Bob i Sandy sub sama, u tišini, na kuhinjski stol.
Nekoliko minuta kasnije, njihove oči susrele i Bob vidio trag osmijeha na lice Sandy."Želite li to učiniti sada?" Upitala je i, u odgovor, on je stajao na stolu, isključen plamenika na štednjaku i uzeo Sandy ruku. Ništa više potreban da bi se reći kako su počeli TYO penju stepenicama ..

Нема коментара:

Постави коментар