.

среда, 18. мај 2011.

Matorac i klinke


Polaganje Kathryn na krevetu Tom počela poljubac joj vrat, nježno štipa i trčanje njegov jezik sve više. Postupno Tom preselio niže Kathryn tijelo trčanje svojim jezikom oko nje pupak. Tom skliznula svoju ruku pod Kathryn T-shirt i cupped svoju tvrtku grudi. Lagano on ih stisnuti, gnječenje ih sa svojim rukama, i počeo trčati svoj jezik back up svoje tijelo.On je tada počeo tako joj podigli nipples. Kad je počeo grickajući joj je počela jecati tiho i njeno disanje postaje brzo i oštro.
Tom postignut između Kathryn noge koje zasto klinke vole matorce  su bile tople i vlažne, a on je počeo da nježno milovati joj klitoris. Tom skliznula dolje Kathryn tijelo ga ljube sve na putu i počeo slurp do sokova, koja je počela teći. Tom stavio prste na Kathryn's vagina i usne joj lagano širiti apart. On je zatim nježno pritisne prste i baš kao što je bio oko probiti joj je okrenuo i valjane na vrhu njega.
Ona je uhvatio slijepo iz obližnjeg nacrtati, stavio preko očiju i povezane iza njegove glave.Ona je tada zgrabila neke šalove i njega vezana za krevet, tako da ruke su bile širiti apart.
Ona je tada počeo da ga poljubi, a onda se preselio u  matorac sa klinkom uzivo uho i počela grickati uho ušna školjka, ona šapnuo mu da se opustite i uživajte.
Ona je lagano počeo stisnuti mu jaja dok ljubi njegov gornji dio tijela, ona se preselila joj usne lagano prema dolje svoje tijelo i počela lizati glavu njegov penis, ona lizali cijeloj dužini njegove vratila i zatim umočen njegov penis duboko u njezina usta. Ona je počela sisati teže nego ikada prije, a zadovoljstvo je ogromna. Tom tijelu je počeo upasti kao on približio orgazam.
Onda se iznenada zaustavio i Kathryn je zvučalo kao napustila sobu. Nekoliko minuta kasnije i Tom čuo Kathryn povratak. Ona popeo na vrhu njega i vodi njegov penis u njoj maca. Ona je počela podizati i sama niže na njega čuvanje spor odmjeren ritam, počela je stenjati.
Tom osjetio nešto premjestiti na vrhu njega i prije nego što je mogao riješiti ga spustio na usta. On je mogao okus maca. To nije moglo biti Kathryn kao što je bio zauzet jahanje njegov penis. Okus je bio drugačiji da se ono što je bio korišten i dobro okusio tako je počeo lizati grčevito. Kao što je to maca vlažnija i vlažnija dobio i on je morao okusiti više pa je prisiljen svojim jezikom unutra.
U međuvremenu Kathryn je ubrzao njezin ritam i bio je oplakivanje glasno.
Djevojka sjedi na njegovom licu je počeo stenjati i tiho joj sokove počela curiti iz između nogu pokriva lice u toploj ljepljive tvari. Počela rock naprijed i nazad tjerajući svoj jezik dalje unutar nje i Tom mogli čuti obje djevojke oplakivanje glasno.
Tom osjeća se izgradnja do orgazma i unutar par minuta je eksplodiralo unutra Kathryn, obojica su vrištale s užitkom i Kathryn preselili tako brzo kao što bi gore i dolje punjenje joj maca sa koliko sperma što je mogla.
Kathryn sama odignuti od Tom's penis, u isto vrijeme djevojka na njegov suočeni preselio u.
Tom je straddled jednom i on mogao osjetiti toplu tekućinu pokriva usta. On je shvatio da je to Kathryn i počela sisati vlastiti cum od nje mokro usisavanje maca. Kathryn je počeo rock njeno tijelo svaki put kad zalivši više sokova u usta.
Otajstvo osoba sebe spušta na Tom's penis polagano koja je postala hard rock ponovno. Ova maca je puno jače od Kathryn je i on tu mogao djevojka izdisaj kao njegov penis polako je progutao. Tom je počeo da se pumpa njegova hips i njegov penis počela slajd više slobodno iznutra.
Kathryn ukloniti povez preko očiju i kao oči prilagoditi svjetlost vidje Kathryn nasmijana na njega kao Tom pogledao oko Kathryn on nije mogao vjerovati svojim očima, Sarah je bio potpuno gol i bio je odskakanje gore i dolje na njegov penis. Njezina tamno smeđa kosa bila je draped sve nad njom lice i izgledala je kao da je ona uživa u svakoj minuti. On je mogao vidjeti njezin tits koji su bili oko iste veličine kao Kathryn's  matorac sa klinkom uzivo pornic odskakanje kao preselila gore i dolje. Gledajući dalje niz njeno tijelo je mogao vidjeti da joj je maca bila čisto obrijan i on je samo mogao vidjeti početka njezina prorez između njenih nogu.
Kathryn i Sarah gledali jedni na druge i počeo se strastveno ljubiti jedni druge, i njihove jezike počeli raditi daleko valjanja zajedno.
Kathryn nevezan Tom iz kreveta i dok je stajao do protežu Sarah pao na vrhu Kathryn i ona počeo kretati prema dolje polako joj tijelo dok je ona dosegla joj maca. Ona je ispružio njezin jezik i počela lizati Kathryn's prepone.
Vidjevši Sarah pognut s njom skitnica u zraku Tom mogao vidjeti njezin usisavanje maca jasno. On je stavio prste duboko u nju i nastavila prst zajebavati joj što je brže mogao.Sarah je disanje oživi i njezino tijelo je počeo meškoljiti, on je izvukao prste iz baš kao i ona i njezin orgasmd sperma squirted iz njezina maca i pokrivena Tom's lice. On je tada zabili njegov penis u nju i počeo potiska. On je lizali prste čistim Sarah's maca sok i jebeno joj kao teško i što je brže mogao. Sarah počela glasno vrištati i imao snažan orgazam, njeno tijelo počelo tresti i ona udario joj tijelo od Tom's kao tvrdi kako je mogla tako da je vrlo duboko u njoj. Tom napuni joj zbijeno maca sa svojim sperma i on je počeo da se izlije iz njezine. Obje djevojke počeo jaukati, Sarah orgasmd prvi i Kathryn nije bio daleko iza.
Djevojke pozicije i Kathryn počeo sisati Sarah's vagina i isisan sve cum da je ona proizvedena od orgazma ona je samo imala. Tom sada vidio da Kathryn je magarca u zraku i udario njegov Pornic jebacina   penis u njoj guzica rupu. Kathryn dahnu sa šok kao Tom posudio naprijed i umetnutim duljina njegov penis u nju.
Sva tri od njih sada su samo oplakivanje i kao Tom je o da sperma je izvukao iz Kathryn's magarca i pokazali njegov penis u usta Sarina. Ona je sva njegova sperma i proguta.Tom i Sarah počeo ljubiti i Tom mogli kušati mješavinu svojih, Kathryn je i Sarah's sperma.
Kathryn je počeo igrati s Tom's bum i lizali  pornic jebacina  oko njegova magarca prsten, ona je polako gurnuo joj prst i stavio je u svoj bum. Polako ju je preselio i izlaziti i Tom počeo stenjati tiho. Tom osjetio njegov penis postaju tvrđe i valjane na leđima. Obje djevojke počeo sisati i lizati njegov penis u isto vrijeme. On je bio spreman da se sperma i opet je pucao njegov teret sve više i njihova lica.
Oboje su gledali jedni na druge i počela lizati sperma jedni od drugih. Nakon što su oba čisto sva tri ležao na krevetu pored drugoga na krevetu i odlučio da svi oni su imali velik vrijeme i svi oni trebaju sastati opet negdje to učiniti opet.

Нема коментара:

Постави коментар