.

четвртак, 10. март 2011.

Seksi price


U nedjelju Gerald je često išao na ručak sa svojim usidjelica teta Rose. analni seks price  Bio je to dan je tako gledao prema naprijed, kao što su imali vrlo poseban tajni odnos koji je bio u mjestu sada oko 2 godine od Gerald je dvadeset. Geralds majka, tako je drago da je bio u posjetu joj prilično pompozan starija sestra. Sestre nikada nije se dobro, Rose se prilično tijesan-laced i zapovjednički. Ona smatra sama incharge obitelji kao najstariji i lorded nad njom braće i sestara. To je možda ovaj ohol potez u Rose koji je spriječio njen brak, ali ona je stekla svoj stan i radio kao bankovni blagajnik. zivotinjski seks price
Rose je bio visok tamno tanak strog dama s dugim ovalno lice i prilično izražen orlovski nos. Imala je oštrim značajke koje se činilo da stane joj brzo narav, a ona nije pretrpio budale rado. Njezina duga kosa je uvijek bila zabodena uredno gore i počeo ići sivo, a ona je imala bore u uglovima njenih tamnih piercing eyes.Her oružje su duge i tanke i ona je wirey, živahan, snažan aktivni žena. 
Teta Ruža je uvijek obučen za nedjeljni ručak, a ona očekuje da Gerald pametno biti odjeven u odijelo i kravatu. Rose je nosila cvjetnu haljinu s podudaranja bluza i imao je tamno sive čarape s bijelim visoku petu cipele.
"Dobar dečko tvoj samo u vrijeme postaviti stol pečena samo je oko učinio." Seks tabu
Gerald izvukao ovalni stol, prostiru se bijelo platno, i pažljivo položi dva mjesta na suprotnim stranama. On je stavio srebrne bočica pažljivo na tepih s posuda od crnog vina, položio noževe i viljuške stavite ubrus na svakom mjestu. U tom trenutku njegova teta ulazi iz kuhinje sa tanjur vruće povrća. Ona imperiously survayed stol: "Dobro sad staviti svoju klečeći tepih ispod i dolaze i izboriti zajedničko." Kada je sve do svoje tete zadovoljstvo Gerald izvukao jastučićima za stolice svojoj teti da sjede: ovo joj je carstvo i ona je kraljica svih je ispitanika uključujući i njezin nećak Gerald. "Je li sve na Vaše zadovoljstvo strina?", rekao je Gerald.Ona nije odgovorio izravno, ali je napravio sebi udobno, "Da", rekla je ona "Sada ulijte vino i sami sjesti omogućuje da početak." Geralds manire su besprijekorne položio bočica i svih raznih jela, pazeći njegova teta je služio samo kao ona želi. Oni  fetis price su jeli u tišini usporedne s Geraldom na njegov najbolje manire, držeći nož i vilica i pravilno čuvanje njegova koljena sa stola.
Jelo je bilo izvrsno i oni sub piti drugi čašu vina. "Nadam se da ste uživali u Tetka", rekao je Gerald "Jesam li vaše dopuštenje da ide ispod stola sada?" 
Rose sama eased natrag u stolcu, streched svoje duge noge, "Da Gerald Tetka je spreman sada pod idete." Gerald je na njegov mat u kojem trenutku nije mogao čekati na uslugu svojim Tetka. Prvo je skinula cipele i savijanje prema dolje je poljubio joj noge dok nježno masiranje joj telad i ankles. Rose je uzdahnuo i naselili se udobno u svojoj stolici, ona je bila oduševljena da mu zadovoljstvo nju, a ona mu je trenirala tako dobro da je znao samo kako joj ugoditi. 
. Od vantagepoint na koljenima ispod stola Gerald mogao vidjeti svoju suknju, a ponekad je uhvaćen pogled na svoje bijele mesnate bedra iznad nje čarapa vrhovima On lizali svoje usne na pomisao joj maca tako mokro i toplo i fragrent, a on jedva čekati, ali on je bio naučen da se svoje vrijeme. Znao je da u oko sat vremena on bi svoga jezika unutar njegove tete lijepu vaginu preklapanje joj sokove jer ona moaned s oduševljenjem. Nakon desetak minuta Rose podiže njezine noge prema gore i stavite ih preko Geralds ramena, ovo joj je bio signal za njega lizati i poljubi joj koljena. On je učio da koristiti obje ruke i jezik svoj, masira zglobovima koljena.
"Take off moje čarape sada, Gerald dobar dječak." On je objavio svoj naramenice i blago spušta joj sive čarape ljubljenje i carressing njezine noge, kako ih je uzeo nježno prema dolje. Ona je izvukao ga malo bliže da se koljena na njegova ramena i neka potkoljenice nagnuti se nad leđima. On je lizanje joj bedra sada i masiranjem kao što je on otišao ispod i iznad njezine natkoljenice. On je mogao vidjeti svoje bijele panty prepone i čuti njezine uzdahe čistog užitka kao što je on poljubi, lizali i masira to je bio čisti nebo, on je samo ljubio svake minute, je mogao to učiniti za vrijeme i nikad ne dosadi. Napokon je gurnuo nos u aunties prepone i udahnuo duboko, oh poslao svoje Fanny kako joj sokovi počeo teći on udiše kroz nos, koji je dira joj vlažne prepone. Gerald je držeći aunties bedra sada i nježno trljanje njegov nos na mokro joj latica uzimajući u njoj tekući sokovi swollowing ono što je mogao, lizanje sve oko zbijeno latica masirati joj dovoljno bedra.
Rose stenjali ona je dobivanje toliko užitka "ih skinuti sada Gerald" ona murmered "Tetka želi puni tretman" 
Ona je eased joj guza gore tako da je mogao uzeti joj gaćice prema dolje i on spretno ih nacrtao dolje na bokovima ih spuštanju joj duge noge i njih pala preko noge. Gerald je brzo natrag u položaj između nogu svoga jezika iz pohlepno njegovo lice potisak . u mokro joj maca je izvukao na dah i zagledao u njezine duge mokre vanjske usne sija sa sokom i njezine unutarnje usne izgleda tako tastey i pozivam je to ono što on o tome sanjali, oh Tetka što lijepa pička imate, a on je zaronio u opet pio je duboko noseing joj natečeni klitoris kao što je gurnuo jezik unutra i van. Lovely kovrčave tamne dlačice okružen joj razrez i klitoris poked iz pod njegovim mokrim haube kao da kaže mi sisati, lizati me, poljubi me. Gerald kružio oko vlažne usne koje okusio apsolutno ukusna je naporno rade i svoje lice i nos bili mokri s aunties sokova. "Oh, lijep je taj lijep" rekao je Rose jer je ona gurnula bokovima u njegov voljni lice i počela sama trljati gore-dolje;. Tekućine joj je počeo teći copiouslyand Gerald ih posrkao pohlepno Njen klitoris bio sada istaknuti i on je izbacila oko nje sa svojim jezik. Ona stenjali, "Oh sisati to" plakala "Suck on dječak sisanje sisanje" Gerald latched njegove usne na njezin klitoris i zadirkivali s vrha svoga jezika, dok je njegov prstima ušao joj maca za masažu mokro prolaz.
Ovaj poslao Tetka u extasy i on je osjetio njezine ruke drži glavu čvrsto kao što je postao žestoki gura joj gentitals u njegovo lice ljulja na njegov nos i usta s rezonantan energy.His lice je ljigav sada i on mogao osjetiti približava vrhunac poput eksplodirajući vulkan. On je bio potpuno zahvatio u njoj pizda kad je pustiti životinju roktati i niske vrištati. Ona quivered i spasmed gripozan glavi kao orah između bedrima i činilo se kao da bi onesvijestiti se zbog nedostatka daha On dahnu za zrak kao ona je objavio svoju glavu i položiti još uvijek u tišini joj mokro picka sokovi kaplje niz njegove obraze i nosnice.
"Clean up time" njegov glas tete ga nastale iznad tablice. Gerald počela lizati sve oko nje pička preklapanje i swollowing čišćenje i piće Tetka ga je donijela niz papir tkivo joj obrišite temeljito. "Sada idi i pokrenuti moje kupka Gerald i dok sam kupanje dobiti sve tablice očišćena i oprana se sve na svoje mjesto. 'Da Tetka", rekao je Gerald je znao rutinu tako dobro i on je pokazao najviše poslušan nećak sad za 2 god. 
Prije nego što je dozvoljeno da ide svojoj teti želite pregledati sve kako bi bili sigurni poslovi sve su učinili i ona mogla opustiti za preostale popodne i nemaju nikakve veze.
"Nadam se da je sve na Vaše zadovoljstvo teta", rekao je Gerald s blagim lukom, "Mogu li učiniti nešto više za vas prije nego što sam ići kući? ' 
"Nema taj fino slušajte sad ću morati ćete ovdje oštar u 18:00 U srijedu navečer i provjerite da li su dobro obučen i na vrijeme Razumijete li?" 
"Da ofcorse Tetka neću biti kasno", on ode dolje jednom jednog koljena je uzeo svoje tete ruku i poljubi je fervantly, "Ti znaš da sam na usluzi što god želite" 
Rose se nasmiješi: "Odi ti sada ide dati mi ljubav mama i tata ima dobar dječak", rekla mu je potapšao po glavi i tiho zatvorio vrata iza njega.
Kasnije te večeri, Gerald sub sa svojim mama i tata. 
"To amazes me ', rekao je majci kako je dobro činiti da biste dobili na s sa svojim tete Rose." 
Tata se nasmijao: "A ja, kazao je takav nemiran svadljiv baba" 
"Oh shes nije tako loše", izjavio je Gerald razmišljanje o njoj sočan maca i nježno dlakave lizanje usne on je kao što je pitao što je ona u trgovini za njega u srijedu.

Нема коментара:

Постави коментар